OVB Allfinanz Romania te ajuta sa fii prevazator, omule!

Toamna, oamenii se apropie de fiecare pom in parte, sa  culeaga roadele. Printre frunze, printre crengi, ochii pofticiosi cauta sa gaseasca roadele. Anumiti pomi fac gutui lemnoase-amarui, multe si mari. Din ele se fac gem, dar sunt folosite si la acrit anumite mancaruri sau se baga la copt in cuptor.

Alti pomi fac mere acrisoare si zemoase. Exista insa si pomi care au fost ingrijiti degeaba, au crescut uriasi, dar nimeni nu gaseste un fruct. Mai mult de-atat pe anumite crengi au facut si maracini care se infig adanc in mana facand-o sa sangereze.

Le fel se intampla si in cazul oamenilor. Cand ajungem in toamna vietii, vin nepotii, copiii sa culeaga roadele, adica sa vada ce am reusit sa strangem. Este frumos sa ii chemam din timpul vietii si sa impartim in mod egal ceea ce am reusit sa strangem, sa-i bucuram pe toti cei dragi.

Copiii si nepotii nostri se bucura de ceea ce putem sa le daruim. Poate ca din pensie nu mai putem sa ii ajutam la fel ca atunci cand aveam salariu, dar ei asteapta. Toti ramanem cu suflete de copii, bucurosi cand suntem alintati si cand ni se ofera daruri.

OVB Allfinanz Romania te invata sa rodesti, omule!

Consultantii financiari te conduc pas cu pas sa faci asigurarile potrivite, astfel incat banii sa iti ajunga si tie, dar sa si strangi pentru cei dragi. Nepoteii vor jucarii scumpe, fetele vor bijuterii ca in adolescenta, sotia adora sa primeasca flori. Toti se bucura cand tu iti pleci crengile ca ei sa culeaga…

Ce alegeri menite sa rodeasca poti face? 

  1. Asigurare de pensie facultativa. Nici nu realizezi cat de bine va fi, cand vei avea doua pensii: una din care sa supravietuiesti, alta pe care sa o imparti sau cu care sa iti rezervi bucuriile vietii. Rasfata-te la orice varsta, omule! Si la batranete poti merge in statiune, te poti duce la restaurant cu oameni dragi si poti vizita obiective renumite din tara.

Pensia facultativa iti permite sa faci toate acestea, in conditiile in care veniturile tale nu mai sunt ca altadata. Am stat de vorba cu multi pensionari care si-au completat veniturile cu ajutorul asigurarilor mediate de OVB Allfinanz Romania si am aflat de unde le vine doza de fericire din amurgul vietii.

  1. Asigurare de viata sau de sanatate. Trebuie sa o faci neaparat, daca nu vrei sa fii pomul acela care umple de spini mainile care vin sa caute roade. Sa dezvolt comparatia, sa fiu inteleasa! Uite, este posibil sa te imbolnavesti grav si cand vei ajunge la fundul sacului, vor fi obligati apartinatorii sa te sustina finaciar. Nu lasa sa se intample asta! Fa-ti o asigurare de sanatate de cand te simti bine si o asigurare de viata de la tinerete. Copiii, nepotii asteapta de la tine sa ai ceva bani stransi si sa ii ajuti. Au si ei greutatile lor si nu este drept sa le mai adaugi si pe ale tale!

Este gresita conceptia conform careia copiii sunt facuti sa te ajute si sa te sustina din toate punctele de vedere la batranete!

Fii prevazator, omule, mai ales ca acum iti poti face o asigurare care sa iti fie de folos si daca te imbolnavesti sau mori, dar si daca ramai sanatos pana trece perioada precizata de contract!

OVB Allfinanz Romania te ajuta sa rodesti inzecit, fiindca:

-are parteneri de nadejde care stiu cum sa inmulteasca banii. Banii pe care ii directionezi luna de luna catre ei se aduna, sunt bagati in afaceri sigure, iar beneficiile se impart in mod egal intre toti cei care au asigurari.

-au parteneri loiali si puternici, care nu dau faliment si care respecta litera cu litera prevederile din contract. 

-sunt prezenti in cele mai puternice 14 tari din Europa si in timpul celor 40 de ani de activitate au reusit sa multumeasca milioane de clienti.

-de 12 ani inregistreaza succes dupa succes si in Romania. Oamenii apeleaza cu incredere la consilierii lor, fiindca sunt siguri ca in acest mod nu isi pierd banii.

Longevitatea acestei firme se datoreaza onestitatii partenerilor sai si respectarii in totalitate a promisiunilor fata de clienti. Esti tanar si ai forta de munca, dar si un venit multumitor? Este cazul sa stai de vorba cu un consultant financiar si sa alegi asigurarile care simti ca ti se potrivesc. E vremea sa strangi bani ca mai tarziu, cei care vor veni sa vada roadele sa intinda mana cu incantare, iar tu sa ai ce pune in ea.

Nu uita! Oricat ar avea cineva de mult, tot mai vrea si de la mama sau de la tata, de la bunicul sau de la bunica ori de la unchiul si matusa lui.

Fii omul care rodeste pentru cei dragi, rodeste pentru sine si dovedeste intelepciune in toate alegerile sale!

OVB Allfinanz Romania te ajuta sa rodesti frumos ca oamenii dragi sa te laude si sa se bucure de ceea ce le dai!

Din aceiași categorie

Back to top button