Cotea Razvan – un fotograf nunta din Pitesti de exceptie

Nu este usor sa gasesti un fotograf bun, daca stii unde anume sa cauti. Eu vin in ajutorul vostru cu o recomandare in acest sens. Si va voi face recomandarea prin prisma unei experiente personale pe care am avut-o si eu cu fotograful de nunta Cotea Razvan, caci despre el este vorba. O sa va enumar cum am ajuns eu sa il cunosc, dar si cateva motive pentru care merita sa apelati cu incredere la serviciile lui.

Pentru mine, el a reprezentat o investitie care si-a meritat toti banii, deoarece fotografiile realizate de el, care acum sunt legate intr-un album foto profesionist, sunt extrem de clare, viu colorate si foarte expresive. Asadar, fara sa mai lungesc prea mult discutia, iata de ce il recomand pe Cotea Razvan (pe care il puteti gasi chiar si online, pentru ca are un site personal https://www.cotearazvan.ro/fotograf-nunta-pitesti):

• Pentru cel mai frumos eveniment din viata voastra, un fotograf de nunta cu experienta bogata in domeniu este cea mai buna solutie pe care o puteti alege. O fotografie de nunta trebuie sa fie de o calitate superioara pentru a asigura mirilor si invitatilor de la nunta cea mai placuta experienta de care ei pot avea parte. Exista mai multe tipuri de fotografi, dupa cum urmeaza:

a) Fotograful amator este acel fotograf care face poze din placere pentru a-si aminti evenimentele, locurile sau prietenii fara intentia de a vinde imaginile altora.

b) Fotograful profesionist este cel ce face fotografii pentru o sesiune si cu o taxa de cumparare a imaginii sau imaginilor, prin salariu sau prin afisarea, revanzarea sau utilizarea acestor fotografii.

c) Un fotograf profesionist poate fi sau nu un angajat, de exemplu la un ziar, sau poate contracta pentru a acoperi un anumit eveniment planificat, cum ar fi nunta sau absolvirea, sau pentru a ilustra o publicitate. Fotoreporterii sunt profesionistii care, prin activitatea lor, aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea incojuratoare: evenimente politice, razboaie, aspecte sociale, evenimente deosebite si multe altele.

d) Fotograful de nunta este o persoana specializata pe aceasta nisa si este diferit de celelalte tipuri de fotografi, datorita experientei sale in acest domeniu. De cele mai multe ori, mirii nu cunosc datinile si obiceiurile nuntilor iar fotograful are rolul de a-i „indruma” pe acestia pe tot parcursul evenimentului. Acesta este fotograful de care aveti nevoie si la aceasta categorie se incadreaza si Cotea Razvan.

• Nu este indicat sa apelati la un fotograf fara experienta deoarece este un moment prea frumos si special pentru a-l lasa pe mana unui amator. Trebuie sa urmariti, in primul rand, ca fotograful cu care colaborati sa fie transparent in ceea ce face si sa indice termenii clari ai colaborarii (contract, factura, termenul pentru livrarea pozelor si a inregistrarii). Este foarte important, de asemenea, ca mirii sa interactioneze foarte bine cu fotograful. Daca ei comunica bine, atunci vor face echipa buna la sedinta foto, iar rezultatul va fi unul cu adevarat spectaculos.

Editarea fotografiilor si a inregistrarii video de la nunta trebuie sa se faca, de asemenea, cu profesionalism maxim. Este un lucru destul de des intalnit ca unii fotografi de nunta sa intarzie livrarea fotografiilor si a materialului video. Iarasi, Cotea Razvan reuseste cu brio sa satisfaca toate aceste cerinte. Mai mult decat atat, fiind si o fire deschisa si prietenoasa, va lega cu voi, dincolo de colaborarea profesionala, o prietenie sincera. Respectul trebuie sa fie reciproc, in egala masura.

• Fotografia de nunta se distinge mult de alte tipuri de fotografie. Ea implica alte rigori si nu trebuie sa fie un compromis pe care sa il faceti pentru o suma mai mica de bani platita unui fotograf. A face fotografie de nunta este o responsabilitate destul de mare pe care nu si-o asuma oricine. Cert este ca nimeni nu isi poate permite sa strice acest moment minunat din viata unui cuplu. Cotea Razvan este expert in acest domeniu, iar anii de experienta vorbesc de la sine. Daca doriti sa va convingeti de acest lucru, puteti sa ii consultati portofoliul online, care vorbeste de la sine.

• Orice tip de fotografie de nunta trebuie sa respecte anumite principii, de la care un fotograf profesionist nu se va abate nicidecum, pentru ca stie cat de importante sunt acestea, in realizarea unor astfel de fotografii sau sedinte. El trebuie sa foloseasca aparatura performanta, sa aiba abilitatile tehnice necesare in astfel de situatii si sa livreze un produs finit care sa ii multumeasca pe cei doi miri in egala masura.

Din acest motiv, pentru a face fotografie de nunta, iti trebuie mai mult decat pasiune si pricepere. Razvan este omul care investeste constant si in partea tehnica, deci inca un motiv in plus pentru care merita sa apelati la el. Pentru mai multe detalii si informatii, aveti disponibil un formular de contact online, pe care il gasiti pe site-ul lui oficial.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close