Deodorante ieftine și bune pentru bărbați

Deodorante împotriva transpirației excesive

Înclin să cred că deodorantul este unul dintre cele mai folosite produse cosmetice. Cu ajutorul lui putem mirosi bine întreaga zi dacă îl aplicăm corect pe piele.

De-a lungul timpului am folosit numeroase tipuri de deodorante pentru bărbați, de la diferite branduri, până am găsit deodorantul care mi se potrivește cel mai bine. Personal, consider că nu există deodorante proaste, doar deodorante nepotrivite pentru tipul nostru de piele.

Spre exemplu, dacă aveți pielea sensibilă este foarte important să evitați să cumpărați deodorante care conțin alcool deoarece nu veți face decât să vă iritați pielea la subraț. Totodată, dacă știți că aveți o transpirație execesivă este musai să cumpărați deodorante care să vă ajute să nu transpirați atât de mult, dar în același timp să vă scape de mirosurile neplăcute.

Cum să te dai corect cu deodorant

Ți s-a întâmplat să te dai cu deodorant dar totuși ai transpirat pe parcursul zilei iar mirosurile neplăcute au început să își facă simțită prezența? Cel mai probabil nu ai aplicat corect deodorantul.

Cu toții știm că deodorantul se aplică doar pe pielea curată, însă cu toate acestea mulți dintre noi tot facem greșeli când vine vorba de aplicarea deodorantului la subraț.

Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care este posibil să le faci și tu când folosești deodorantul:

aplici deodorantul pe pielea umedă;

aplici deodorantul imediat după ce te-ai epilat;

aplici deodorantul într-o cantitatea foarte mare;

aplici deodorantul și imediat te îmbraci;

aplici deodorantul înainte să ieși din casă;

aplici deodorantul pe pielea murdară;

nu folosești deodorant în fiecare zi;

Pentru a combate transpirația și mirosurile neplăcute deodorantul se aplică doar pe pielea curată și uscată, într-o cantitatea potrivită, se lasă să pătrundă în piele după care ne putem îmbrăca.

Dacă aplicăm deodorantul fix înainte să ieșim din casă, cel mai probabil deodorantul nu a avut disponibil timpul necesar pentru a pătrunde în piele și va fi absorbit de haine.

Sfatul meu este să nu credeți când citiți pe deodorant că asigură protecție împotriva transpirației timp de 48 de ore. Cel mai indicat este să aplicăm deodorantul în fiecare zi, după ce ne-am spălat.

Ce deodorante folosim?

Existând pe piață o gamă variată de deodorante este puțin dificil să-l cumpărăm pe cel potrivit pentru nevoile noastre. După lungi căutări eu m-am oprit la deodorante pentru bărbați de la Dove.

Dove este un brand de renume în România, nu cred că există persoană care să nu fi folosit măcar un produs de la ei.

Eu mă împac foarte bine cu deodorantele spray și cele roll-on de la Dove.

Deodorantul Dove Spray îl aplic la subraț de la o distanță de 15 cm. Înainte de aplica produsul am grijă să agit puțin tubul. Deodorantul spray pătrunde mult mai repede în piele față de cele solide sau tip roll-on.

Ce îmi place la deodorant este faptul că nu pătează deloc hainele.

Deodorantul Dove Roll-on îl aplic în zilele când am nevoie de protecție maximă, de exemplu când merg la sală. Parfumul fresh durează câteva ore bune de la aplicare.

De unde cumpărăm deodorante ieftine și bune?

În ultimii ani majoritatea cumpărăturilor mi le fac online deoarece este mai simplu, dar și mai ieftin. Când vine vorba de produse cosmetice pentru bărbați unul dintre magazinele mele preferate este importdirect.ro.

Aici găsesc cam tot ce am nevoie, de la produse cosmetice pentru mine, până la produse de machiaj pentru soția mea, dar și produse casnice care ne ajută să avem casa curată și igienizată.

De fiecare dată dau o comandă mai mare le ei pentru a-mi reface stocul de produse cosmetice pentru bărbați și femei, dar și produse pentru curățenia în casă.

Date de contact importdirect: e-mail – info@importdirect.ro sau telefon – 0770 411 081

Din aceiași categorie

Close
Close