Lista magazinelor de încredere participante la Black Friday

Black Friday – Lista magazinelor de încredere

Ca în fiecare an, la sfârșit de noiembrie, magazinele vor da startul mult așteptatului eveniment de Black Friday, un eveniment care din păcate a fost mult schimbat față de originea lui din SUA, în special din cauza ofertelor mincinoase, ambalate frumos sub formă de reduceri, dar care au avut parte de un preț crescut, chiar înainte de Black Friday, iar apoi redus, iar problema e că de multe ori cu tot cu reducere, produsele sunt mai scumpe ca înainte.

Tocmai din acest motiv, am realizat o listă cu magazinele serioase participante, chiar dacă și unele dintre ele practică creșterea prețurilor înainte, cel puțin oferă și unele reduceri foarte bune.

Lista magazinelor de încredere participante la Black Friday 2018

 • PCGarage este cel mai mare magazin online de produse IT&C, în special produse de gaming, iar pentru o extrareducere puteți folosi următorul cod de reducere TUZQ64NY, cod care poate fi folosit oricand, nu doar de Black Friday.
 • Cel.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu unele dintre cele mai bune prețuri.
 • eMag este cel mai mare magazin online din România, care integrează și un marketplace, uneori eMag mai face și “greșeli” de marketing, când vinde produse de top, la prețuri de nimic, dar important este că le și livrează pe majoritatea. Totusi trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați de pe emag, pentru că fiind un marketplace, este posibil ca unele produse sa fie vândute de alte magazine și să aveți impresia că emag a crescut prețurile înainte de Black Friday.
 • CitGrup oferă reduceri de până la 80% pentru o gamă variată de PC-urilaptopuri, produse second hand dar și refurbished. Este unul dintre cele mai serioase magazine online de IT&C.
 • ITelmobile este un magazin online specializat pe huse de smartphone premium.
 • StarShiners este un magazin online de îmbrăcăminte, cu haine de calitate și de obicei scumpe, dar cu care am avut experiențe foarte ok.
 • Elefant.ro este unul dintre cele mai mari magazine online din România și va oferi reduceri de până la 60% pentru cărți & ebooksbijuterii și cosmetice.
 • evoMag va oferi reduceri la peste 450 de mi de produse, veți găsi reduceri la produsele Bricolaj, casă și grădinăîngrijire personală și alte câteva categorii. Reducerile vor ajunge până la 80%.
 • e-pneu.ro este un magazin online care comercializează anvelope la cele mai bune prețuri de pe piață și asta nu doar de Black Friday.
 • esteto.ro este un magazin online cu produse cosmetice profesionale, dar și o gamă variată de produse fashion, cărți, ceasuri & bijuterii, pe care îl recomand 100% ca un magazin foarte serios.
 • Melkior este un magazin foarte serios, care de obicei are oferte foarte bune și zile cu transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar de Black Friday, cu siguranță vor avea reduceri foarte bune.

Cam aceasta este lista propusă de mine, cu siguranță că mai sunt și alte magazine ok și de încredere, dar eu am alcătuit lista doar cu magazinele cu care am avut experiențe, nu ezitați să aduceți completări listei în secțiunea de comentarii.

Spor la cumpărături!!!

Din aceiași categorie

Close
Close