De unde cumpărăm gel dezinfectant pentru mâini fără clătire?

Gel dezinfectant pentru mâini fără clătire

Cauți o soluție simplă, dar eficientă pentru igiena mâinilor și dezinfecția pielii? Ți s-a întâmplat pe parcursul unei zile să îți simți mâinile murdare, pline de microbi dar să nu ai acces la apă și săpun pentru a te spăla?

Scapă rapid de bacterii și viruși cu ajutorul unui gel dezinfectant pentru mâini fără clătire. Dacă aceste bacterii nu sunt îndepărtate la timp, pot cauza probleme reale de sănătate, cum ar fi infecții nocive pentru organism.

Acest produs este ideal deoarece poate fi folosit cu ușurință în spații ce nu permit accesul la baie, pentru a te spăla pe mâini cu apă și săpun. Totodată, poate fi folosit ori de câte ori este nevoie, datorită faptului că nu necesită clătire sau folosirea unui prosop pentru a usca mâinile.

Dacă folosești un gel antibacterian pentru mâini nu înseamnă că nu mai trebuie să te speli pe mâini. Spălarea corectă a mâinilor și unghiilor trebuie făcută cât mai des, dar totuși nu trebuie să exagerăm.

De unde cumpărăm gel dezinfectant pentru mâini?

gel antibacterian pentru mâini

După lungi căutări, soția mea a găsit un magazin online care vinde produse pentru igiena mâinilor și dezinfecția pielii, la prețuri foarte mici. După spusele soției, este un mare plus faptul că pe acest site se găsesc și produse în varianta travel size, deoarece poate lua cu ea la muncă gelul antibacterian.

Site-ul se numește Dezinfectanți-medicali.ro și este adresat în special cadrelor medicale și spitalelor. Soluțiile dezinfectante sunt unele dintre cele mai cumpărate produse, deoarece sunt folosite în spitale pentru decontaminarea microbiană a obiectelor, suprafețelor și mâinilor.

Folosite conform instrucțiunilor oferite de producător, soluțiile dezinfectante reduce cu succes numărul germenilor până la limita la care prezența acestora nu mai reprezintă un risc de îmbolnăvire.

Prețurile pentru soluții dezinfectante pentru spital și case diferă în funcție de eficacitate, de timpul de contact și de concentrația folosită. Prețurile variază între 13 și 200 de lei. Mai multe detalii găsiți la ei pe site.

Soluții dezinfectanteSubstante dezinfectante

Dacă mai multe spitale ar folosi detergent dezinfectant pentru suprafețe medicale de nivel înalt, înclin să cred că mai multe persoane ar merge fără reținere la spital. Dar cum la televizor se dau atâtea știri în care unele persoane au mers cu o boală la spital și au plecat cu două, nici nu îți mai vine să te duci, bineînțeles dacă nu este o urgență, că atunci nu prea ai de ales.

Schimbarea începe cu tine, dacă lucrezi în spitale, cabinete medicale, școli, restaurante, abatoare sau alte unități similare cumpără și folosește cu încredere substanțe dezinfectante avizate de ministerul sănătății pentru suprafețe și ustensile.

Substanțele dezinfectante au rol de a distruge microorganismele dăunătoare de pe materiale ori le aduc la nivel cât mai sigur. Tipul de dezinfecție chimică depinde în mare parte de tipul de produs utilizat. Pe eticheta produselor sau pe site găsești toate instrucțiunile de utilizare, pentru a obține o eficacitate sporită.

Optimizare SEO pentru site-ul Dezinfectanti-medicali.ro asigurată de Outcave solutions.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close