Ce este Black Friday

Black Friday reprezintă următoarea zi după Ziua Recunoștinței din Statele Unite, cea de-a patra joi a lunii noiembrie, care a fost considerată începutul sezonului de cumpărături de Crăciun din 1952.

În ziua de Black Friday, magazinele oferă cele mai mari reduceri din an, este ziua pe care o așteaptă toți americanii, pentru a își cumpăra ce și-au dorit în timpul anului, dar nu au avut banii necesari să își cumpere.

Din anul 2011 Black Friday a fost importat și în România, iar succesul foarte mare al acestui de eveniment a îndemnat tot mai multe magazine să participe, cu fiecare an se alătură noi retaileri, care din păcate nu respectă acest eveniment, ei mărind prețurile cu ceva vreme înainte, astfel încât în ziua de Black Friday să pară că oferă reduceri, prețurile fiind chiar mai mari decât înainte chiar și după reducerile aplicate.

Black Friday are loc în România la sfarșitul lunii noiembrie, de obicei pe 21, dar unele magazine dau startul mai repede, cu scopul de a face profituri uriașe, iar în ultimul timp unele magazine organizează acest eveniment și vara, sub diverse denumiri, precum evoMag care în acest moment desfășoară o campanie denumită Summer Black Friday.

Din fericire mai sunt câteva magazine online, care chiar oferă reduceri reale și sper să se mențină în fiecare an, să nu intre și ei în mocirla specifică.

Lista magazinelor de încredere participante la Black Friday

Cel.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu unele dintre cele mai bune prețuri.

CitGrup oferă reduceri de până la 80% pentru o gamă variată de PC-urilaptopuri, produse second hand dar și refurbished. Este unul dintre cele mai serioase magazine online de IT&C.

PCGarage este cel mai mare magazin online de produse IT&C, în special produse de gaming, iar pentru o extrareducere puteți folosi următorul cod de reducere TUZQ64NY

ITelmobile este un magazin online specializat pe huse de smartphone premium.

eMag este cel mai mare magazin online din România, care integrează și un marketplace, uneori eMag mai face și “greșeli” de marketing, când vinde produse de top, la prețuri de nimic, dar important este ca le și livrează pe majoritatea.

SmartProtection este un magazin online care are în ofertă o gamă largă de huse pentru smartphone, laptop și tablete, dar și folii de sticlă cu grad militar de rezistență, pentru smartphone, laptop și tablete.

evoMag oferă reduceri la sute de mi de produse, veți găsi reduceri la produsele Bricolaj, casă și grădină, îngrijire personală și alte câteva categorii. Reducerile ajung până la 80%.

Flanco este unul dintre cele mai mari magazine atât online cât și offline, de care sunt chiar mulțumit.

Avon este un magazin online cu produse cosmetice și parfumuri, de rang internațional, care oferă calitate și seriozitate maximă.

StarShiners este un magazin online de îmbrăcăminte, cu haine de calitate și de obicei scumpe, dar cu siguranță merită aruncată o privire.

Elefant.ro este unul dintre cele mai mari magazine online din România, de unde puteți cumpăra cărți & ebooksbijuterii și cosmetice.

Dacă cunoașteți și alte magazine care merită menționate, nu ezitați să lăsați un comentariu.

Din aceiași categorie

Back to top button