Husa face diferenta

Exista in cazul multora, tendinta continua de a acoperi diferitele accesorii electronice cu piele. Poate pentru a oferi putina caldura metalului rece?! Sau poate pentru ca aspectul de uzura pe care il capata pielea in timp ii ofera mai multa personalitate?! Un lucru e cert, pentru iubitorii de clasic, husele din piele raman unica optiune pentru eleganta si rafinament.

O husa din piele ofera o atingere placuta, “imbatraneste” frumos si are un miros placut. Este placuta la vedere, ofera un nivel ridicat de protectie si pastreaza in timp acea caldura care face din piele un material special. Iata spre exemplu, pentru huse din piele iPhone X, diversitatea de culori existenta pe piata fac din acestea atractia iremediabila a iubitorilor de clasic si nu numai: negrul rustic, nefrul opac, maro caffee, maro coniac, maro tabac, albastru, dar si culori mai indraznete, cum ar fi nude pink, verde, rosu burgund.

Daca ati decis sa imbracati telefonul intr-o husa din piele, trebuie sa stiti ca uzura poate interveni relativ repede in timp, insa tocmai acest aspect de uzura este o caracteristica ce ii ofera originalitate. Dar in afara aspectului estetic, care este inevitabil, trebuie evidentiate punctele forte ale unei huse din piele si care sunt celelalte argumente pro in decizia de a o achizitiona.

  1. Este rezistenta la socuri
  2. Ofera o nota pe care alte tipuri de materiale nu o dau. Utilizatorii acestui tip de accesorii din piele, stiu foarte bine asta.
  3. Are o potrivire perfecta, ofera un plus de confort si stil
  4. Este eleganta si originala

O husa din piele premium pastreaza ecranul tactil protejat atunci cand nu este utilizat si este conceputa cu un slot pentru carduri, pastrandu-le la indemana. De exemplu, exista modele de huse din piele iPhone X/XS pe care le puteti folosi si pe post de portofel. Va ofera posibilitatea, pe langa telefon, sa purtati cu dumneavoastra carduri, bani, sau acte.

Decizia de cumparare depinde de gusturi si posibilitati, desi e adevarat ca nu merita sa faceti economii cand vine vorba de o investitie atat de remarcabila intr-un iPhone.

Din fericire, industria de accesorii mereu ingenioasa a stiut sa reactioneze in timp oferind o gama larga de produse cu care sa protejeze ecranul mobilului pentru a-i pastra integritatea si aspectul nou mai mult timp. Fara indoiala ca, oferta extrem de bogata existenta pe piata nu poate lasa indiferent niciun detinator de iPhone.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close