Cum va poate ajuta SEO sa cresteti?

Prin ajutorul oferit de o agentie SEO, un magazin online poate creste foarte mult la nivel de vizitatori pe pagina, dar si popularitate in topurile Google.

Optimizarea motoarelor de cautare sau SEO este combinatia tuturor strategiilor pe care le puteti utiliza pentru a ajuta la sansele site-ului de a aparea in rezultatele motorului de cautare. De exemplu, daca vindeti masini second hand, doriti sa fiti sigur ca utilizatorii care introduc „masini second hand in Bucuresti” intr-un motor de cautare precum Google vor primi site-ul ca rezultat. SEO este cel mai bun mod de a face acest lucru.

Daca site-ul are multi vizitatori, dar o rata de conversie extrem de redusa, este probabil pentru ca aveti o multime de clienti potentiali necalificati. Acestia sunt vizitatori ai site-ului care cautau ceva complet diferit de ceea ce oferiti sau au dat peste site-ul accidental.

Facand SEO, puteti creste cantitatea de clienti potentiali calificati pe site-ul vostru. Asta inseamna atragerea cautatorilor care sunt interesati sa cumpere de la sau sa lucreze cu voi si au sanse mult mai mari de a deveni clienti. Folosind resurse de optimizare SEO puteti beneficia chiar din prima saptamana de numeroasele foloase SEO!

Scopul majoritatii eforturilor de marketing este in cele din urma sa atraga clienti noi si sa realizeze vanzari. Fie ca utilizati metode traditionale sau online, rezultatul final ideal fiind cresterea veniturilor.

Atragand trafic calificat, puteti creste vanzarile companiei. Oportunitatile generate de cautare au o rata apropiata de aproape 15%, care este mult mai mare decat majoritatea metodelor traditionale de marketing.

Fiecare proprietar de companie doreste un mod rentabil de a atrage vizitatori si clienti. Pentru multe startup-uri si antreprenori, aceste costuri sunt prohibitive.

SEO le permite acestor proprietari de afaceri sa concureze cu bugete de marketing mai mari si sa genereze suficienti clienti potentiali si vanzari pentru a ramane in afaceri si chiar sa prospere. Alegerea serviciilor oferite de o agentie de publicitate pot face diferenta intre un business pierdut si unul de succes, indiferent de domeniul in care activeaza afacerea. Orice antreprenor ar trebui sa investeasca in SEO!

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close