Unde gasesti cele mai bune cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti?

Pentru a deveni cea mai buna versiune a lor, copiii au nevoie de sprijin. Din pacate, programa scolara actuala nu este actualizata in functie de nevoile lor, motiv pentru care elevii ar trebui sa participe la cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti.

Success Academy este o „altfel de scoala”, fiind un program de dezvoltare complet si coerent, menit sa vina in completarea programei traditionale. Aici tinerii capata abilitati de leadership si antreprenoriat. Exercitiile de grup si programul de training si mentorat continuu sunt menite sa ii ajute sa descopere cine sunt, ce isi doresc sa faca si cum trebuie sa procedeze pentru a obtine tot ceea ce isi propun.

Trainerii cu experienta de la Success Academy sunt, la randul lor, parinti si isi doresc sa investeasca in viitorul tinerilor, ajutandu-i pe acestia sa isi atinga potentialul prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii.

Cum te poti inscrie la cursuri de dezvoltare personala pentru copii sau adolescenti?

Inainte de inscrierea propriu zisa la Academie, elevii si parintii acestora participa la o sesiune Demo pentru a intelege ce implica sesiunile de curs successacademy.ro. In timp ce copiii interactioneaza cu trainerii, parintii au o discutie deschisa cu Ovidiu Atanasiu, co-fondatorul scolii, in cadrul careia li se raspunde la orice intrebare legata de programul Academiei.

Dupa sedinta, copiii si parintii merg acasa, unde decid pe cont propriu daca vor sau nu sa participe la cursurile organizate de Success Academy. Echipa scolii le sta la dispozitie pentru clarificarea oricarei nelamuriri, insa decizia finala le apartine in totalitate.

Care este structura anului de studiu?

Anul de studiu Success Academy dureaza 34 de saptamani indiferent de momentul inscrierii la cursuri. Academia respecta structura anului scolar in ceea ce priveste vacantele si zilele libere. Saptamanal, cursantii vor participa, in mod alternativ, la urmatoarele sesiuni:

  • sesiune in limba romana (a cate 2 ore);

  • sesiune in limba engleza (a cate 2 ore).

Sesiunea in engleza este esentiala din moment ce unul dintre obiectele Success Academy este de a-i invata pe tineri sa gandeasca si sa se exprime liber in aceasta limba. Participantii fac parte din grupuri de cate 10-12 persoane, fiind impartiti in functie de varsta lor (Juniorii – 11-14 ani; Teens – 15-18 ani) si de nivelul de engleza (incepator, intermediar sau avansat).

Rezultate finale

Success Academy este o scoala orientata spre rezultate, motiv pentru care trainerii sunt alaturi de cursanti pe tot parcursul anului de studiu cu recomandari si feedback individual. Rolul acestora este de a sprijini individual cursantii in procesul de invatare si dezvoltare personala. De asemenea, trainerii tin legatura cu parintii, care sunt informati in mod constant de progresul copiilor.

La incheierea anului de studiu, cursantii vor sustine un examen prin care vor valorifica informatiile dobandite in cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti. Dupa absolvirea Academiei, ei vor primi o diploma care atesta participarea la Success Academy, singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business.

Inscrierea la cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la Success Academy reprezinta primul pas pe care tinerii trebuie sa-l faca pentru a-si gasi motivatia interioara si pentru a descoperi cum trebuie sa procedeze daca vor sa devina cei mai buni in tot ceea ce isi propun.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close