De ce să apelezi la un serviciu de cărți de vizită ieftine

Scopul principal al unei cărţi de vizită este de a informa oamenii cum pot intra în legătură cu dvs. Totuşi, această mică bucată de hârtie spune multe despre cine sunteți și ce aveți de oferit. Merită să fiţi creativi pentru aceasta, motiv pentru care profesioniștii în domeniu oferă cărţi de vizită ieftine, cu un design deosebit.

O carte de vizită, deși nu foarte mare ca dimensiune și aspect, este de fapt o parte destul de importantă a planului dvs. de marketing individual sau al companiei. Oamenii sunt atenți la detalii, majoritatea făcând o legătură între calitatea cărţii de vizită şi a produsului sau serviciului oferit de dvs. 

Atât faţa cărţii de vizită cât şi dosul au un scop distinct. Partea principală este locul în care doriți să transmiteți numele, titlul și informațiile de contact, iar partea din spate este locul în care aveți spațiu pentru a merge puțin mai în profunzime. Iată câteva sfaturi pentru a scoate în evidență partea din spate atunci când comandaţi cărţi de vizită ieftine:

Optaţi pentru simplitate

Un truc pentru spatele cărţii de vizită: simplitate. Amintiți-vă, cartea dvs. de vizită trebuie să conţină informații despre dvs. – nu trebuie să vă spună întreaga poveste.

Spaţiul gol nu trebuie să fie doar alb

Simplu nu înseamnă că spaţiul gol de pe spatele cărţii de vizită trebuie să rămână alb. Un design sau o fotografie originală este o modalitate excelentă de a utiliza în mod creativ spațiul de pe spatele cărții de vizită, fără a-l supraîncărca. 

Alegeţi inteligent culorile

Culorile au semnificații subconștiente subtile și puteți profita de acest lucru atunci când comandaţi cărţi de vizită ieftine. Culorile strălucitoare precum galbenul și portocaliul transmit energie și optimism, în timp ce culorile mai reci precum albastru și violet sunt indicative de fiabilitate și stabilitate.

Din aceiași categorie

Back to top button