Solutiile potrivite pentru spatiile potrivite

Cand vine vorba despre incalzire, atat intr-o locuinta cat si intr-un spatiu comercial, industrial si asa mai departe, elementul de baza este de cele mai multe ori caloriferul, conectat fie la curent electric, fie la o retea de gaze sau alte sisteme producatoare de caldura. Insa pentru asta este nevoie de acel sistem car sa produca caldura precum si de combustibil iar in acest sens, cea mai fiabila alegere este instalarea unui rezervor de GPL care sa poata alimenta o centrala termica, acolo unde este vorba despre una instalata.

Desi in orase precum si in multe zone rurale exista alimentare cu gaze, instalarea unui rezervor GPL pentru centrala termica personal, in propria locuinta poate aduce numeroase avantaje, precum un cost total mai scazut si disponibilitate permanenta. Dupa cum stim, furnizorii ne ofera gazul precum si alte utilitati la anumite preturi, pe care poate ca din alte parti le-am putea obtine mai ieftin dar pe care nu le-am putea inmagazina fara solutiile necesare. Acesta este si cazul celor ce opteaza pentru un astfel de rezervor de GPL.

Datorita proprietatilor sale, gazul petrolier lichefiat isi pastreaza forma si proprietatile la fel de bine si cand temperaturile sunt foarte scazute, de aceea, poate fi in depozitat in containere, rezervoare de metal, alte materiale, precum plasticul,  fiind incapabile de a retine o presiune atat de mare. Astfel, un rezervor GPL poate fi amplasat afara, atat la suprafata cat si ingropat si va oferi un ranadament la fel de bun indiferent de anotimp, la noi in tara fiind vorba despre temperaturi ce pot scadea la un minim de 20 de grade cu minus, temperaturi care in niciun caz nu vor afecta un rezervor decat daca acesta nu este realizat si etansat corespunzator. Insa cele oferite de cei de la Radcomgaz.ro sunt proiectate si realizate dupa cele mai inalte standarde de siguranta si eficienta, din otel de calitate si sisteme de sudare si imbinare eficiente, testate si abia apoi puse spre vanzare si in cele din urma, in utilizare.

De la o locatie la alta nu este nevoie de rezervoare atat de mari ci mai degraba este indicata alegerea unuia de marimi suficiente cu consumul raportat la o anumita perioada. In acest fel vor fi economisite si spatiu dar si bani, pentru ca, cu cat rezervorul este mai mare cu atat si pretul sau precum si costurile de montare si punere in functiune pot creste. Cu ajutorul celor cu experienta, fiecare angajat isi poate alege un rezervor sau o butelie GPL pentru centrala exact la volumul potrivit. Insa, indiferent de volum si de tip, vertical, orizontal sau pentru ingropare, sistemele de control si de siguranta sunt aceleasi si la fel de eficiente, astfel incat utilizatorii sa aiba acces facil la functiile necesare si totodata, sa fie mereu in siguranta. Acestea pot avea volume de la 1000 de litri si pana la peste 5000 de litri, acestea din urma fiind in special destinate spatiilor comerciale si industriale mari, unde de realizeaza un consum mai mare.

Din aceiași categorie

Back to top button