Pescuitul cu magneți fishing: un nou sport

Ce este pescuitul cu magnet?

Similar cu detectarea metalelor în care se găsesc obiecte pe uscat folosind un detector de metale, pescuitul cu magnet este despre găsirea obiectelor metalice în apă folosind magneți fishing. V-ați imaginat întotdeauna ce ar putea fi pe fundul unui lac lângă locul în care locuiți? Au fost făcute descoperiri interesante de către oamenii care au fost destul de curioși să lege un magnet la capătul unei frânghii iar mulți dintre ei au fost foarte surprinși de ceea ce au găsit.

Pescuitul cu magneți este într-adevăr un hobby interesant și ieftin pe care oricine îl poate întreprinde și oferă entuziastului în aer liber șansa de a interacționa cu mediul într-un mod unic.

Configurare magneţi fishing – noțiuni introductive

Pentru uneltele și setările pentru un astfel de pescuit, veți avea nevoie de câteva lucruri. Similar cu pescuitul, unde aveți mulinetă, cârligul şi alte instrumente, pentru pescuitul cu magnet veți avea nevoie de un magnet puternic.

Spre deosebire de pescuitul tradiţional, pescuitul cu magneţi fishing oferă rezultate mai rapide la a captura orice. Veți afla rapid dacă există vreun metal care se ascunde sub apă.

Magneți fishing

Aveţi nevoie de un magnet foarte puternic pentru pescuitul cu magneţi fishing. Cel mai bine este să cumpăraţi magneţi fishing puternici și să îi legați în siguranță de o frânghie. Rețineți că forța de tragere a magnetului va fi maximă atunci când obiectul metalic este complet plat împotriva acestuia. Cu toate acestea, în timpul pescuitului cu magnet, un contact plat ar fi dificil de realizat, deoarece obiectele care stau de mult timp pe fundul unui, lac tind să acumuleze resturi (sol, vegetație, rugină, alge etc.) și obiectul metalic în sine s-ar putea să nu fie plat, ci deformat – de aceea este recomandabil să obțineți un magnet mult mai puternic pentru a compensa aceste nereguli.

Cei mai buni magneți fishing pentru pescuit

Cel mai bun magnet de utilizat pentru pescuit este din neodim, deoarece dimensiunea sa relativ compactă poate avea o forță de tracțiune imensă. Magneții din neodim sunt magneți din pământuri rare și sunt considerați a fi cei mai puternici magneți disponibili.

 Cea mai bună frânghie pentru magneţi fishing

În plus față de magneţii fishing, veți avea nevoie de o frânghie bună şi rezistentă. Vă recomandăm să obțineți o frânghie care are cel puțin 50 de metri lungime, care ar fi suficient de lungă pentru apă puțin adâncă și pentru pescuit în majoritatea locurilor. Dacă știți sigur că locul în care doriți să pescuiţi este foarte adânc, atunci puteți folosi o frânghie de 100 de metri. Când pescuiți de pe poduri, folosiți cu siguranță o frânghie de 100 de metri. Materialele sintetice precum nailonul sunt cele mai bune, deoarece nu putrezesc, sunt rezistente, durabile şi elastice.

Benefic pentru mediu

Vă puteți aștepta să pescuiți orice, începând de la piese feroase, cum ar fi biciclete uzate, piese de mașini, articole de mobilier, articole de uz casnic, jucării etc.

Procesul de pescuit cu magneţi fishing nu numai că ajută la curățarea mediului, dar vă poate aduce şi câştiguri. Cu o creștere a prețului metalelor, piesele recuperate prin pescuitul cu magneţi pot fi vândute cu un profit bun pentru a fi reciclate, făcând astfel o afacere și profitabilă.

Din aceiași categorie

Back to top button