Blender Philips HR2100/00 – Review

Anul trecut, în luna decembrie am decis să mă bucur de reducerile de Crăciun și mi-am cumpărat diverse gadgeturi pentru laptop, cât și un blender pentru a-mi face smoothie-uri, pentru ă mă gândesc să încep să mănânc mai sănătos.

Pentru că sunt foarte mulțumit de produs, în articolul de azi am decis să vă vorbesc puțin despre blenderul Philips HR2100/00 .

Inițial mi-am comandat alt model de blender, dar tipic celor de la emag, abia după o săptămână de la plasarea comenzii am fost anunțat că produsul nu mai este pe stoc. În cele din urmă, am fost nevoit să comand alt model de blender.

În privința livrări nici nu prea are rost să întru prea mult în detalii. După cum probabil bine știți, livrarea produselor în perioada sărbătorilor de iarnă este un haos total.

Organismul meu are în fiecare zi nevoie de nutrienți, vitamine și minerale, esențiale pentru sănătate. De fiecare dată când dispun de puțin timp liber aleg să merg la sală, atât pentru a pune masă musculară, cât și pentru sănătate. Cu toții știm cât de important este să facem mișcare. Nu există o regulă anume care impune că pentru a face mișcare trebuie să mergi la sală, unii dintre noi preferă să meargă la sală, alții preferă să facă sport acasă, sau de ce nu, plimbările în aer liber.

Pentru că nu pot să mănânc înainte de sală, un smothie plin de energie, sățios mă salvează de fiecare dată. Nu am neapărat o rețetă anume pentru a-mi face un smoothie, de obicei folosesc ce legume și fructe găsesc în frigider.

Pentru a pune masă musculară pe mine am nevoie de cât mai multe proteine. Tocmai de aceea în momentul când îmi fac un smoothie adaug și o cupă de proteine din zer.

Pentru a face un smoothie cremos, blenderul Philips are nevoie de lichid. Fructele și legumele nu vor fi mărunțite dacă nu adaug o cantitate mică de lichid. În funcție de ce smoothie îmi doresc, adaug fie apă, lapte sau iaurt.

Pentru a mărunți fructele cât mai fîn, prima oară pun în blender direct pe lamă, un pahar de iaurt sau apă. Butonul impuls mă ajută să controlez durată și gradul de amestecare. Dacă mixul de fructe și legume sunt mai solide, aleg treapta 2 de viteză.

Capacitatea fiind de 1,25 l am posibilitatea de a face o cantitate mare de smoothie, pe care să o păstrez proaspătă în frigider. În felul acesta, în zilele când sunt presat de timp, eu deja am o cană de smoothie preparată, gata de consum.

Unul dintre principalele motive pentru care am decis să cumpăr acest blender, a fost materialul din care este realizat bolul, și anume plastic. Cele din sticlă necesită o atenție sporită, dacă l-ai scăpat pe jos nu prea mai ai ce face cu el.

Bolul și lama din inox le curăț cu ușurință sub jetul de apă. Având motorul de 400 de W, face un zgomot destul de mare. Nu vă faceți griji, nu este nimic de speriat, este suportabil zgomotul având în vedere că amestecul de fructe și legume nu durează mai mult de 3 minute.

Pentru cei care doresc, Blender Philips HR2100/00 poate fi comandat exclusiv online, la prețul de 120 de lei. În momentul de față, produsul beneficiază de o reducere de -40%, prețul lui întreg fiind de 199,99 de lei.

Din aceiași categorie

Back to top button