BURLAC? Iata 3 schimbari prin care poti sa-ti amenajezi locuinta in stil CONTEMPORAN, cu investitii minime!

Esti un barbat independent, din toate punctele de vedere? Simti nevoia unei schimbari in locuinta ta, insa nu stii de unde sa incepi, nu stii cum sa imbunatatesti atmosfera din caminul tau? Stilul de amenajare al locuintei are o influenta foarte mare asupra calitatii vietii, in mod special a creativitatii si starii tale de sanatate. Este esential ca ambianta locuintei sa fie primitoare, astfel incat atat tu cat si cei care te viziteaza sa se simta „acasa”. Daca esti dispus sa investesti in bunastarea ta si a casei tale, fa cele mai bune alegeri pentru tine, tinand cont de elementele de baza care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Schimbari majore pe care le poti face in locuinta, cu investitii minime

Indiferent de tipul sau dimensiunile locuintei, design-ul sau trebuie sa fie realizat in functie de nevoile si preferintele tale. Acest lucru are ca scop oferirea unui mediu benefic tie, trebuind sa iti ofere tot confortul pe care il meriti dupa o zi plina, la locul de munca. Totodata, amenajarea interioara a apartamentului tau nu este un subiect care poate fi neglijat, deoarece este in stransa legatura cu atmosfera si energia din caminul tau.

Deseori, barbatii, in mod special burlacii, aleg stilul minimalist, modern, datorita simplitatii pe care acesta il presupune. Daca iti doresti sa faci o imbunatatire a design-ului locuintei, iata ce poti achizitiona online, simplu si rapid:

 

  • Accesorii speciale

 

Detaliile conteaza foarte mult pentru orice stil de amenajare, in mod deosebit in cazul unui apartament cu un design modern. Fie ca este vorba despre cuierul de pe hol (pentru haine), fie ca este vorba despre corpurile de iluminat, incearca sa alegi un model simplu, usor de integrat in imaginea de ansamblu a casei.

 

  • Elementele decorative sunt un plus

 

Decoratiunile unui imobil au o influenta foarte mare asupra imaginii de ansamblu a locuintei. Pentru un design contemporan, modern, alege cu grija aceste elemente, optand fie pentru opere de arta precum fotografiile (dimensiuni medii – mari) sau picturile, ori pentru creatii deosebite, precum lucrari abstracte sau statuete de ceramica si bronz.

 

  • Cutii de depozitare

 

Stilul modern, minimalist, presupune o simplitate aparte, asa ca daca nu consideri ca poti scadea numarul obiectelor pe care le ai, incearca sa le organizezi mai bine. Achizitioneaza seturi de cutii pentru depozitare, care sa se integreze stilistic si cromatic in imaginea de ansamblu.

De ce sa alegi stilul CONTEMPORAN – Planificarea reamenajarii locuintei

Cand decizi ca este momentul pentru a incepe un proiect amplu, ai nevoie de o evaluarea a situatiei actuale, dar si de un plan pentru a stii care sunt etapele si investitiile pe care va trebui sa le faci.

Desi in majoritatea cazurilor, paleta cromatica este axata pe tonuri si nuante de non-culori (alb si negru), poti sa variezi intre culorile preferate, atata timp cat alegerile pe care le faci au ca scop personalizarea stilului conform propriilor preferinte si nevoi.

Schimbarile si investitiile pe care le faci pentru a-ti transforma stilul de amenajare nu trebuie sa fie foarte scumpe, ci sa fie alese corect, avand stil si eleganta, fara a tinde spre o extrema. Este indicat ca toate elementele, piesele de mobilier si decoratiunile, pe care le vei organiza echilibrat in imobilul tau, sa aiba o cursivitate vizuala si un loc bine ales in imaginea de ansamblu, fara ca aceasta sa fie intrerupta cromatic sau stilistic, decat daca alegerea este motivata si asumata.

Din aceiași categorie

Close
Close