5 lucruri la care trebuie să fii atent înainte de a cumpăra o canapea

Cum îți alegi canapeaua pentru living?

De cele mai multe ori, livingul este încăperea cea mai spațioasă din casă. Este locul perfect pentru adunări de familie, petreceri cu prietenii sau pentru seri relaxante pe canapea, în fața televizorului.

Chiar dacă nu pare, canapeaua este o piesă de mobilier importantă deoarece are rol pentru a înfrumuseța încăperea, dar și mai important este o piesă de mobilier practică, folosită în fiecare zi.

Canapeaua fiind elementul central al unui living trebuie cumpărată după anumite criterii importante. Iată care sunt acestea:

   – Calitatea

Având în vedere că nu cumpărăm canapea pentru living în fiecare zi, sfatul meu este să investim într-o canapea de calitate.

Deși costă mai mult o canapea realizată din materiale de înaltă calitate, consider că merită din plin investiția.

   – Model

Simplă sau extensibilă, clasică sau modernă? Tu ce preferi? Dacă nu te-ai decis, intră pe site-ul Biano.ro, aici găsești numeroase modele de canapele la prețuri avantajoase

Înainte de toate, stabilește cu partenerul care sunt funcțiile pe care vrei să le aibe canapeaua. Spre exemplu, dacă foloști canapeaua doar ocazional, pentru petreceri sau pentru a te relaxa poti opta pentru o canapea simplă, dar cu model deosebit.

Însă, dacă știi că vei și dormi pe ea, cel mai bine este să-ți întrepți atenția către o canapea extensibilă, de preferat cu ladă de depozitare. Ține cont de nevoile voastre și cu siguranță vei la cea mai bună alegere.

La Biano găsești canapele care satisfac dorințele și celui mai pretențios client!Canapeaua - elementul central al livingului

  – Culoare

Culoarea canapelei este un criteriu de care ar trebui să ții neapărat cont. Această culoare trebuie să se potrivească cu celelalte piese de mobilier din living.

Personal eu evit albul deoarece este foarte greu de întreținut.

  – Dimensiunea

Înainte de a te decide să cumperi o canapea asigură-te că ai loc să o așezi în living. Citește cu foarte mare atenție specificațiile canapelei de pe site, după care ia o ruletă și măsoară spațiul din living alocat canapelei.

  – Poziția

Deși poate părea ciudat, dar poziția canapelei te va ajuta să alegi modelul. Spre exemplu, dacă știi deja că vei petrece foarte mult timp vizionând filme, așează canapeaua în fața televizorului.

Dacă îți plac serile de weekend, petrecute cu familia sau prietenii, poți lua în considerare să cumperi o canapea cu fotolii pentru camera de zi. În mijlocul acestora poți aseza o măsuța unde să pui gustările.

Comandă și tu online canapele la cele mai bune prețuri!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close