De ce avem nevoie de ventilatoare în casă sau la birou?

Vrei răcoare în casa? Cumpără ventilatoare electrice

Atunci când căldura verii își face simțită prezența avem nevoie de răcoare în casă. Ventilatoarele electrice sunt cea mai bună soluție atunci când afară este prea cald.

Poți deschide și geamul pentru a aerisi încăperea, dar dacă lucrezi de acasă sau la birou, zgomotul de afară cu siguranță îți va distrage atenția sau te va deranja foarte rău.

Eu nu pot să lucrez dacă nu am condițiile optime. Meseria pe care o practic necesită foarte multă atenție, iar pentru asta am nevoie de liniște și un spațiu curat și aerisit. La începutul verii s-a făcut foarte cald în birou, practic era imposibil de lucrat, atât de cald era, transpiram stând pe scaun.

Fără să stau prea mult pe gânduri am decis că a sosit momentul să-mi cumpăr un ventilator de birou, de dimensiuni mici pentru a nu ocupa foarte mult spațiu.

Cum piața este invadată de prea multe modele de ventilatoare electrice, sincer să fiu nici nu am știut pe care să-l cumpăr. Fiind prima oară când cumpăram un ventilator am decis să nu investesc foarte mulți bani, prima oară am vrut să văd dacă mă va ajuta produsul după care, dacă e să cumpăr unul mai scump.

Reclama în mediul online este foarte bună, cel puțin pe mine m-a convins să cumpăr multe produse de care aveam nevoie. De data aceasta am văzut o reclamă pe Facebook de la magazinul online Maniamall.ro. Auzisem de multe ori de acest magazin online dar nu cumpărasem niciodată nimic de la ei.

De data aceasta am accesat site-ul cu scopul de a găsi un ventilator electric la preț foarte bun. Pot spune că am avut noroc, am găsit un ventilator electric la doar 35 de lei, produsul era redus de la 70 de lei. Super ofertă!

Am cumpărat acest model de ventilator de la firma Palmonix datorită prețului mic dar și specificațiilor pe care le are. Este foarte important pentru mine ca ventilatorul să poată fi mutat cu ușurință, să poată fi reglată rotația și unghiul de înclinare.

Acest produs are sursa de alimentare de 230V și două viteze de ventilare. În funcție de cât de cald este în încăpere, pot seta viteaza rapid sau lentă.

Un alt avantaj ar fi că poate fi pus direct pe birou sau asamblat cu ajutorul clemei. Pe lângă asta, este fabricat din materiale durabile, ceea ce înseamnă că ar trebui să dureze o perioadă lungă de timp. Modul în care este întreținut produsul poate influența și durata de funcționare, dar mie cum îmi place să am grijă de lucrurile pe care le cumpăr, că până la urmă am dat bani pe ele, ar trebui să dureze ceva timp.

I-am povestit și soției mele cât de mulțumit sunt de produs și m-a pus să-l aduc acasă pentru a-l vedea și ea. Văzând cât de eficient este ventilatorul în sezonul cald, acum vrea să cumpărăm unul și pentru acasă, dar de dimensiuni mai mari.

I-am spus că văzusem pe site că au și ventilator de podea cu picior reglabil la preț accesibil. Nu mai țineam minte ce specificații are așa că am intrat pe site să văd. Acest produs este mult mai performant, funcționarea este silențioasă, are consum redus de energie și 3 trepte de viteză.

În termen de 3 zile produsul ar trebui să ajungă la mine, eu am ales să plătesc ramburs, la primirea coletului. Totodată, am ales ca livrarea produsului să fie făcută la adresa de la birou deoarece în timpul zilei nu este nimeni acasă.

Am ales să cumpăr iar de pe acest site deoarece am fost mulțumit prima oară. Îmi place că magazinul online Maniamall pune mare preț pe serviciile oferite. De-a lungul timpului au câștigat simpatia și încrederea multor clienți.

Oferind produse de calitate au reușit să își păstreze afacerea în mediul online și să facă față concurenței. Maniamall oferă produse de îngrijire personală, electrocasnice, produse de it și articole sportive la prețuri foarte bune.

Dacă ți-am stârnit interesul te invit sa accesezi site-ul maniamall.ro și să te bucuri de oferte.

 

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close