Vrei să-ți schimbi acoperișul? Folosește țiglă ceramică

Țiglă ceramică pentru acoperiș

Ai cumpărat recent un apartament/casă și are nevoie de renovare? Te gândești serios să schimbi acoperișul, dar nu știi care material este cel mai bun? Dacă răspunsul tău este pozitiv, te invit să citești acest articol în continuare, poate te va ajuta să iei decizia cea mai bună pentru tine și casa ta.

Durata de viață a unei case și confortul oferit este influențat foarte mult și de starea acoperișului. Ce poate fi mai neplăcut decât să îți plouă în casă? Un acoperiș realizat din materiale de proastă calitate nu va face față condițiilor meteo nefavorabile iar apa va pătrunde cu ușurință în locuință.

De cele mai multe ori, cumpărăm ce este mai ieftin fără să ne gândim pe termen lung. Suntem mulțumiți că am făcut o afacere bună pe moment, dar problemele nu vor întârzia să apară. Este adevărat, nu tot ce este scump este neapărat bun, dar eu m-am convins, când vine vorba de materiale de construcții este musai să cumpărăm materiale de calitate, care să reziste în timp.

Când vine vorba de schimbarea acoperișului, există două aspecte importante de care orice persoană ar trebui să țină cont, și anume calitatea materialelor și siguranța oferită.

Țiglă metalică sau țiglă ceramică?

Dacă îți dorești să îți repari acoperișul fără să fi nevoit să cheltui prea mulți bani, cu siguranță vei alege țigla metalică. Chiar dacă acest tip de țiglă costă mai puțin, are o greutate redusă și nu necesită cheltuieli de întreținere, foarte mulți oameni au decis să caute țiglă ceramică pentru acoperiș la prețuri mici, ieftină și bună.

De ce? Principalul dezavantaj pe care îl are țigla metalică este faptul că nu oferă termorezistență. Totodată, ventilarea este destul de slabă iar acest lucru favorizează creșterea de condens de sub țiglă. Un alt dezavantaj ar fi faptul că se decolorează, iar estetic vorbind nu va arata la fel de bine ca țigla ceramică.

Țiglă ceramică – merită cumpărată?

Datorită faptului că plăcile de țiglă din ceramică sunt realizate în mare parte din materii prime și materiale naturale și ecologice, are cea mai lungă durată de viață, între 80 și 100 de ani. Destul de avantajos aș spune eu, dai un ban dar știi că o perioadă lungă de timp nu vei mai avea probleme cu acoperișul.

În comparație cu țigla metalică, plăcile de țiglă din ceramică nu se decolorează în timp, sunt termorezistente, au o capacitate de uscare rapidă și o aerisire bună, fiind permeabile la vaporii de apă. De asemenea, au o rezistență mecanică bună la gheață și vânt.

În ultimul timp țigla ceramică Creaton la prețuri mici a fost alegerea multor persoane deoarece este fabricată din 100% din materii prime naturale, permite respirația naturală a casei, are o rezistență sporită la ciclurile de îngheț-dezgheț, și este un bun izolator fonic și termic.

țigla ceramică Creaton

Pe site-ul Mido94.ro vei găsi numeroase modele de țigle, printre care și țigla olane ceramice la prețuri bune. Aici prețurile țiglei nu sunt standard, ci sunt create special în funcție de cerințele fiecărui client.

Pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa mido94@gmail.com, un specialist în domeniu îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Optimizare SEO pentru site-ul Mido94.ro asigurată de Outcave solutions.

Din aceiași categorie

Back to top button