Litere volumetrice – Avantaje

Litere volumetrice pentru afacerea ta

Nu este deloc simplu să deții o afacere în mediul offline. Concurența este foarte mare și fiecare patron încearcă diverse metode prin care își pot face cunoscute serviciile oferite.

La momentul actual, literele volumetrice luminoase sunt unele dintre cele mai cumpărate produse. Aceste litere te ajută să-ți faci afacerea cunoscută într-un mod eficient și plăcut.

Te gândești să cumperi și tu litere volumetrice pentru afacerea ta, dar nu ești încă decis? Eu zic să nu mai aștepți prea mult timp deoarece vei regreta mai târziu.

Iată principalele avantaje ale literelor volumetrice:

 – Calitate

Fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, literele volumetrice sunt rezistente la diferite intemperii (vânt, ploaie, soare). De asemenea, plexiglasul pentru casetă poate fi personalizat cu autocolant exact cum dorește clientul.

Din punctul meu de vedere, este un mare avantaj faptul că clientul are posibilitatea de a personaliza literele în culoarea și fontul dorit. Ar fi foarte aiurea ca toate magazinele să aibă aceleași litere identice.

Pentru a atrage atenția cât mai multor persoane, culoarea alesă trebuie să fie vizibilă și echilibrată, uneori chiar țipătoare, dar nu exagerat.

 – Dimensiunea dorită

Literele vor fi realizate în funcție de cerințele fiecărui client. Dimensiunea o alegi tu după ce ai te-ai consultat cu specialiștii eCBR.

 – Montare

Atunci când alegi litere volumetrice din plexiglas ai posibilitatea de a le monta atât pe exterior cât și în interiorul încăperii.

În privința montării nu trebuie să-ți faci griji deoarece se ocupă specialiștii în domeniu. Montarea este asigurată de firma specializată oriunde în România sau Europa.

   – Tehnologie LED de ultimă generație

Folosirea unui led de ultimă generație oferă posibilitatea iluminării atât în cant cât și din spatele casetei. Iluminarea va fi perfectă și uniformă.

 – Greutate redusă și fiabilitate sporită

Având greutatea redusă pot fi montate cu ușurință pe diferite tipuri de construcții, pe tavan, încastrate în diferite elemente de mobilier.

 – Garanție

Personal, eu nu cumpăr produse dacă firma respectivă nu oferă garanție. Nu știi niciodată când produsul cumpărat este defect din fabrică sau se strică pe parcurs și are nevoie de reparații. Faptul că beneficiezi de garanție inclusă te scutește de cheltuieli suplimentare.

 Firma eCBR oferă 3 ani garanție pentru produsele vândute. O reclamă luminoasă curățată periodic și verificată de către personalul calificat în domeniu este foarte avantajos pentru afacerea ta.

Cu siguranță acum te întrebi dar oare cât costă literele volumetrice? Ei bine, eu nu sunt în măsură să răspund la întrebare. Cel mai bine este să contactezi un membru al echipei eCBR, prețul variază foarte mult în funcție de tipul de literă, materialul și dimensiunea dorită.

Dacă trimiți un e-mail la adresa office@ecbr.ro nu uita să întrebi și de autorizație, deoarece în funcție de orașul unde locuiești s-ar putea să fii nevoit să faci o vizită la primărie pentru a solicita autorizație pentru proiect.

 

 

Din aceiași categorie

Back to top button