Tipuri de copertine pentru terase, balcoane sau ferestre

Vara este cel mai mai frumos anotimp, ne putem bucura de căldură, soare și vreme bună, alături de cei dragi. Dar ce ne facem când temperaturile sunt prea ridicate, iar noi nu putem sta pe balcon sau la terasă deoarece riscăm să facem insolație?

Copertina este cel mai nou sistem de apărare împotriva radiațiilor puternice, insectelor și a intemperiilor. Cu ajutorul ei, putem petrece ore în șir în balcon, fără să ne face griji că intimitatea personală ne va fi invadată de vecinii curioși, sau că la sfârșitul zilei ne putem alege cu arsuri solare puternice.

De asemenea, dacă dispunem de o copertină pentru terasă, putem petrece cât mai mult timp în grădină, desfășurând anumite activități distractive, sau de ce nu, să organizăm mici petreceri, alături de prieteni și familie, la care mici și berea nu au cum să lipsească.

Tipuri de copertine

   – Copertină mobilă

Patronii de restaurante sau cafenele aleg copertina mobilă, datorită faptului că conferă stil și eleganță localului. Totodată, oferă cel mai ridicat grad de flexibilitate și versatilitate. La nevoie, se poate muta cu ușurință în locul dorit.

compertina pentru terasa

De când patronii de restaurante au cumpărat copertine terase la prețuri bune în București au observat o schimbare majoră, și anume, foarte multi clienți vin la terasă și ziua, când temperaturile sunt foarte ridicate.

În general, foarte mulți tineri preferă să iasă la terasă seara, când este răcoare. Ei bine, cu ajutorul copertinelor, acum pot ieși și ziua.

Înclin să cred că copertina pentru terase este musai pentru patronii de restaurante la mare, asta în cazul în care își doresc să aibă parte de profit.

   – Copertină fixă

Modelul de copertină fixă a fost conceput special pentru a proteja intrarea într-o locuință, hotel sau restaurant, fiind extrem de practică și utilă atunci când vremea este rea.

O copertină bine aleasă, oferă un aspect plăcut și primitor locuinței.

   – Copertină retractabilă

Copertinele retractabile sunt ideale pentru umbrirea balcoanelor, teraselor sau a ferestrelor. Acestea pot fi ajustate în funcție de preferință.

Spațiile în aer liber ne oferă o stare de bine și ne aduc mai aproape de natură, dar atunci când nu dispunem de o grădină mare, pe care să o amenajăm cum dormi, ne mulțumit să avem măcar un balcon, pe care să-l umplem cu flori.

Pentru că vara, nu putem petrece majoritatea timpului liber în casa, tot mai mulți oameni decid să cumpere  copertine balcon retractabile la preț bunCopertină retractabilă

   – Copertină impermeabilă

În timpul ploilor prelungite, copertinele impermeabile sunt alegerea cea mai potrivită deoarece nu permit trecerea apei. Materialul textil din care sunt confecționate este impermeabil și este tratat pentru antidecolare și antimucegai.

De unde cumpărăm copertine la cel mai bun preț?

Dacă dorești să cumperi copertine retractabile la preturi bune în București te invit sa accesezi site-ul Inchideriterase.ro pentru a afla mai multe detalii.

Totodată, dacă vrei să-ți închizi terasa provizoriu, pentru a te proteja de radiațiile UV dăunătoare, producătorii recomandă prelatele transparente.

Tot de pe acest site vei putea cumpăra prelate terasă transparentă la prețuri bune în București. Nu mai aștepta și cere acum o ofertă personalizată, adaptată special cerințelor și nevoilor tale.

Optimizare SEO pentru site-ul Inchideriterase.ro asigurată de Outcave solutions.

 

Din aceiași categorie

Back to top button