Dincolo de „Hello”: cum te ajuta in viata participarea la cursuri de engleza?

In prezent, pentru a avea succes in viata, cunoasterea unei a doua limbi straine este o necesitate. Globalizarea economica, posibilitatea de a calatori atat fizic, cat si de a naviga pe Internet te vor pune in contact cu angajatori, comunitati si culturi straine si vei avea nevoie de o metoda de a comunica eficient.

Si, pentru ca o limba de circulatie internationala te va avantaja, merita sa te inscrii la cursuri de engleza! Invatarea limbii engleze va contribui la succesul tau in viata, deschizandu-ti usile catre job-ul dorit si, totodata, iti va imbunatati abilitatea de a comunica si de a rezolva diverse probleme, iti va dezvolta memoria, gandirea creativa, capacitatea de adaptare si de socializare. Iar beneficiile nu se opresc aici!

Vei cunoaste oameni noi

Urmand cursuri de engleza, ai ocazia sa iti faci prieteni noi. Totodata, vei fi motivat sa te inscrii in diverse grupuri in care sa poti exersa noile cunostinte, comunicand cu vorbitorii nativi de limba engleza sau cu alte persoane care, ca si tine, doresc sa exerseze o a doua limba!

Vei deveni mult mai atractiv pentru angajatorii de top

Daca vei urma cursuri de engleza, vei putea include in CV-ul tau o noua limba straina, iar sansele de angajare intr-o companie de top vor creste considerabil! In prezent, toate companiile cauta vorbitori de engleza, iar aprofundarea acesteia iti asigura un atu valoros in setul de competente ale unui angajat.

In plus, abilitatea de a vorbi o a doua limba dovedeste ca esti motivat si dornic sa inveti lucruri noi, iar acest lucru te avantajeaza.

Prin urmare, invatand engleza la un nivel avansat, iti cresti valoarea personala si profesionala si vei putea negocia cu angajatorii pentru un salariu mai bun si beneficii suplimentare.

Vei fi avantajat in calatorii

Pentru ca limitele limbii tale pot fi limitele lumii tale, cunoasterea unei limbi pe care te poti baza peste tot iti deschide nenumarate posibilitati de calatorie si de vacanta!

Astfel, daca ai ales sa urmezi cursuri de engleza si ai ajuns sa te descurci bine la nivel conversational, calatoriile in strainatate devin mai usoare si mai placute. Te vei descurca mai bine si, totodata, vei avea posibilitatea de a comunica si discuta cu oameni noi.

Dupa ce ai invatat o limba straina, va fi usor sa o inveti si pe a doua!

Urmand cursuri de engleza, pe langa asimilarea unei limbi straine, beneficiezi si de crearea abilitatii de a invata mai usor si alte limbi straine. Altfel spus, iti dezvolti abilitatea de a replica procesul. Aceasta este constientizarea metalingvistica si descrie capacitatea creierului de a identifica tehnicile de asimilare a unei noi limbi si de a sistematiza etapele. Astfel, la invatarea urmatoarei limbi straine vei intelege rapid structura frazelor, sintaxa si gramatica, iar totul va fi mult mai usor.

Devii mai inteligent

Asimilarea unei a doua limbi imbunatateste memoria si dezvolta atentia. Urmand cursuri de engleza, iti exersezi creierul si iti stimulezi abilitatile de rezolvare a problemelor.

Coeficientul de inteligenta al persoanelor care vorbesc o a doua limba straina este intotdeauna mai mare, acestea avand rezultate mai bune in domenii care necesita capacitate de exprimare, de citire a unui text sau de realizare a calculelor matematice. Pe masura ce aprofundezi o noua limba straina, iti exersezi logica, abilitatea de a rezolva simultan mai multe taskuri, de a lua decizii si de a analiza o situatie.

Pentru a invata si stapani limba engleza, cateva lectii si conversatii cu vorbitorii fluenti sunt esentiale! Si, daca te intrebi de unde sa incepi, mai ai doar un pas de facut – sa te inscrii chiar azi la unul dintre cursurile de engleza de la Flying Colours!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close