Șosete bărbați cu personalitate de la Ciserom

Cele mai bune șosete bărbați

Când eram mic purtarea șosetelor pentru mine era un lucru banal, nu îi acordam prea multă importanță. Purtam orice tip de șosete, important era să fie la fel și curate.

Și totuși, odată devenit adult, am început să-mi schimb părerea despre aceste accesorii, aparent lipsite de valoare. Trăim într-o eră în care și varietatea de șosete este infinită. Acum există reguli despre cum se poartă șosetele la costum sau ținute casual.

Aparent lipsite de valoare, însă în realitate șosetele pot să ruineze complet o ținută, dacă nu sunt alese în mod corect.

Spre exemplu, o ținută elegantă merită șosete pe măsură. Nu trebuie să fii un expert în modă pentru a-ți da seama că cel mai bine șosetele simple, de preferat în culori neutre se asortează cu un costum.

Fiind vară, optez pentru șosete fabricate din vâscoză de bambus, deoarece acest tip de material absoarbe bine transpiraţia. Un alt lucru favorabil este faptul că, călcâiul şi vârful întărite cresc confortul reducând presiunea şi frecarea de încalţaminte.

Cele mai bune șosete bărbați

Sunt o persoană care nu poate să poarte adidași sau orice alt tip de încălțămite fără șosete. De cele mai multe ori, vara port șosete tălpici sport din bumbac şi elastan, pe care le cumpăr de la Ciserom.

Acest tip de șosete tălpici le pot purta cu încredere vara deoarece îmi oferă confortul dorit, fără să fie vizibile.

șosete tălpici

În ultimul timp mi-am cumpărat șosete pentru bărbați online de la Ciserom. Acest magazin de șosete l-am descoperit de la mama mea. De Crăciun am primit din partea ei un set de șosete pentru bărbați din bumbac.

Nu este tocmai plăcut să întrebi o persoană de unde ți-a cumpărat cadou și cât a costat, dar în acest caz am făcut o excepție. Mi-au plăcut atât de mult șosetele, încât nu am ezitat să o întreb pe mama de unde le-a cumpărat.

În continuare acestui articol vreau să-ți prezint câteva motive pentru care consider eu că merită să cumperi și tu șosete pentru bărbați, femei sau copii de la Ciserom.

4 Motive pentru care merită să cumperi șosete bărbați de la Ciserom

 Șosete confortabile

Șosetele de la Ciserom sunt realizate din materiale de calitate, care asigură confort picioarelor, în orice moment al zilei.

Din punctul meu de vedere este foarte important ca pielea picioarelor să poată să respire pe parcusul zilei.

Fiecare om petrece pe zi foarte multe ore încălțat. Dacă șosetele nu permit pielii să respire, cel mai probabil vor apărea mirosurile neplăcute. Uneori, și alte reacții neplăcute ale pielii, cum ar fi iritații.

 Șosete rezistente

Șosetele de la Ciserom sunt întărite cu o țesătură specială la călcai și la vârf, pentru a spori rezistența la frecarea de încalţaminte.

Ca și alt articol vestimentar, șosetele nu sunt făcute să dureze o viață întreagă. Dar, cele de la Ciserom sunt mai rezistente iar acest lucru este un mare plus.

De multe ori am cumpărat șosete no name, din magazine fizice, care au rezistat fix o purtare. După care s-au rupt, fie în călcăi fie în vârf.

Un lucru nu tocmai plăcut, mai ales că șosetele din magazinele no name costă aproximativ la fel ca într-un magazin specializat în fabricarea și vinderea șosetelor online.

Șosete bărbați la prețuri corecte

Când vine vorba despre cumpărarea de șosete nu caut neapărat cel mai mic preț, însă caut cel mai corect preț.

Dacă șosetele sunt realizate din materiale confortabile și rezistente sunt dispus să plătesc un preț corect pe ele.

La Ciserom o pereche de șosete pentru bărbați 100% bumbac costă 4.79 lei. Eu sunt de părere că prețul este unul avantajos!

Prețurile de pe site variază în funcție de material, model și lungime. Dacă ești interesat să cumperi șosete online cel mai bine este să accesezi site-ul shop.ciserom.ro sau îi poți contacta telefonic la numărul +40 758 064386. Dacă preferi să trimiți un e-mail, aceasta este adresa lor ciserom@ciserom.ro.

Șosete colorate pentru bărbați

Credeai că doar femeile și copii poartă șosete colorate? Contrar aștepărilor, și noi bărbații purtăm șosete colorate și vesele.

La Ciserom găsim șosete pentru fiecare personalitate!

Din aceiași categorie

Back to top button