Obtine o evaluare imobiliara completa cu ajutorul specialistilor ANEVAR de la Invest Point

Piata imobiliara este in plina ascensiune si acest lucru se datoreaza in special multitudinii de investitori noi care pornesc afaceri in domeniu. Desi este o arie foarte profitabila, fara cunostintele necesare si o echipa de specialisti, sansele sa te evidentiezi sunt destul de mici. De aceea, fie ca iti doresti sa vinzi sau sa cumperi o proprietate, evaluarea imobilului in prealabil este indispensabila. Te va ajuta sa cunosti toate detaliile necesare si sa setezi un pret corect in raport cu acestea si cu cererea de pe piata, conturandu-ti o reputatie pozitiva bazata pe corectitudine si incredere.

Despre Invest Point

Compania a luat nastere in 2018, din dorinta unui fost evaluator imobiliar de a pune bazele propriei afaceri. Astazi este una dintre cele mai cunoscute companii de evaluari si consultanta imobiliara si de afaceri, cu clienti renumiti si rezultate ce nu pot fi contestate.

Formata dintr-o echipa tanara si in continua dezvoltare, Invest Point reuseste sa propuna tuturor colaboratorilor solutii pragmatice, adaptate contextului si trendurilor.Vrem sa fim mereu la curent cu orice schimbare sau oportunitate care apare pe piata si investim constant in informarea si specializarea fiecarui membru. Doar asa putem garanta clientilor nostri cele mai calitative, exacte si utile rezultate, obtinute in urma unei evaluari imobiliare.

Evaluarea imobiliara ANEVAR – de ce este necesara?

Acronim pentru Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania, ANEVAR este o evaluare ce se impune ca fiind necesara in vederea demararii oricarui proces de investitii.

Un evaluator ANEVAR va avea in vedere parcurgerea tuturor etapelor si respectarea standardelor impuse de asociatie, obtinand astfel rezultate grozave, bazate pe realitate. Acestea va vor servi drept punct de reper in vederea luarii unor decizii ulterioare. Cu alte cuvinte, detinerea unui raport de o asemenea amploare, este primul pas pentru a va contura o strategie de succes.

Obtine evaluarea oricarui imobil

Indiferent de natura sau dimensiunea unei proprietati, evaluatorii nostri imobiliari vor reusi sa realizeze in cel mai scurt timp rapoarte si analize complexe, pe toate palierele vizate. Pozitionarea, amplitudinea, estimarile valorice la care se ridica ori alte detalii nu vor reprezenta limite in vederea prestarii celor mai calitative servicii.

Cu fiecare client in parte, dezvoltam strategii noi, adaptate la context, in asa fel incat munca prestata sa fie cat mai eficienta. In final, vom putea oferi informatii cu privire la valoarea reala a cladirii evaluate, in asa fel incat sa aveti certitudinea ca veti lua intotdeauna cea mai inspirata si cea mai avantajoasa decizie posibila.

Beneficiile obtinute depasesc cu mult pretul pentru un evaluator imobiliar

Desi ne pozitionam ca fiind una dintre primele cele mai bine cotate companii din tara, incercam sa mentinem costurile la un nivel cat mai accesibil pentru toate categoriile de clienti.

Suntem constienti ca startul are cea mai mare influenta asupra traiectoriei viitoare a unui business. De aceea vrem ca serviciile noastre sa poata ajunge la cat mai multe persoane ce isi doresc sa se dezvolte in domeniul imobiliar. Ne-am fundamentat existenta pe dorinta de a ajuta tot mai multi investitori sa isi atinga obiectivele si de aceea am setat costurile in raport cu aceasta idee.

Fiecare colaborare se bucura de transparenta totala pentru a putea contura un cadru relaxat, bazat pe incredere. Astfel, inainte de a semna contractul, propunem o oferta personalizata, formulata in functie de complexitatea serviciilor necesitate.

Asadar, cu Invest Point obtii cele mai rapide si complete evaluari imobiliare, realizate de specialisti ANEVAR cu experienta vasta si cu zeci de clienti multumiti. Afla chiar acum totul despre un evaluator imobiliar si pretul practicat!

Din aceiași categorie

Close
Close