Ședință Foto Maternitate București

Sfaturi pentru o ședință foto de maternitate reușită

Sarcina este una dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Deși există femei care nu se simt confortabil în pielea lor deoarece corpul lor suferă anumite schimbări majore și au grețuri, perioada sarcinii este unică și trebuie păstrată vie ca amintire, și cum este mai bine dacă nu printr-o ședintă foto maternitate.

Ședința foto este cea mai bună metodă prin care poți păstra amintrile cu bebelușul tău încă dinainte să se nască. Peste ani și ani, cu siguranță și copilul tău va fi încântat de poze și va dori să le păstreze ca amintire pe mai departe.

Iată câteva sfaturi pentru o ședință foto de maternitate reușită

 – Alege un studio foto care să îndeplinească totate cerințele tale

Dacă în trecut existau foarte puține studiouri foto, în prezent este plin de ele, lucru care nu este tocmai plăcut deoarece unii susțin că sunt fotografi profesioniști dar nu este deloc așa. Dacă o persoană deține un aparat foto profesional asta nu-l face fotograf.

Pentru a evita anumite situații neplăcute sfatul meu este să nu iei decizii pripite. Dacă ți-ai propus să mergi la un anumit studio foto sfatul meu este să cauți înainte cât mai multe detalii despre el. Recenziile pozitive sau negative lăsate de clienți pot fi de mare ajutor.

De asemenea, vizualizează cu foarte mare atenție portofoliul fotografului.

   – Progreamează-te din timp

De obicei cei mai buni fotografi sunt ocupați așa că cel mai bine este să te programezi din timp. Dacă ai posibilitatea să te programezi prin luna a 7 sau a 8 a sarcinii ar fi perfect.

   – Simtă-te confortabil

Nu uita, într-o ședință foto tu contezi cel mai mult. Nu ai de ce să te simți stânjenită de cum arată corpul tău, nu uita că tu aduci pe lume un copil, cel mai minunat dar!

Bucură-te de perioada sarcinii, cel mai probabil te vei bucura de ea doar o dată în viață, asta dacă nu dorești să faci și alți copii.

   – Locația

Deși poate acasă te vei simți mai confortabil, trebuie să iei și în considerare că într-un studio foto vei avea parte de recuzită.

Dacă este frumos afară, pozele în aer liber ies cel mai bine.

   – Distrează-te

Ține minte să zâmbești mereu, așa vor ieși cele mai frumoase poze. Dacă ai anumite idei de cadre nu-ți fie teamă și spune-i fotografului. S-ar putea să fie niște idei foarte bune, demne de luat în considerare.

– Nu uita să faci câteva poze și cu soțul tău

Crede-mă când îți zic că perioada sarcinii este la fel de importantă și pentru soțul tău. Alege să faci câteva poze de familie. Peste ani îți vei aduce aminte cu drag de acestă perioadă minunată din viața ta.

La sfârșit de articol am și o recomandare pentru viitoarele mămici. Littlesunshine este unul dintre cele mai căutate studiouri foto din București. De ce?

Datorită faptului că au un portofoliu impresionant, o mare parte din pozele lor au fost distinse la concursuri internaționale – AFNS Awards si Baby Photo Awards.

Un alt aspect foarte important este faptul că asigură ținute superbe pentru ședința foto. Te invit să descoperi sigură portofoliul lor de poze, cu siguranță te vor cuceri din prima.

Portofoliu fotografii maternitate

Littlesunshine oferă trei pachete, standard, premium sau deluxe. Bineînțeles că și serviciile oferite diferă în funcție de pachetul ales. Prețurile variază între 650 și 1000 de lei.

Pentru mai multe informații poți trimite un e-mail adresa contact@littlesunshine.ro sau sună la numărul de telefon 0724358814.

Din aceiași categorie

Back to top button