Protejează-ți telefonul cu o sticlă securizată 5D Full Glue

În ultimii ani telefoanele au devenit din ce în ce mai scumpe, iar costurile pentru reparații sunt pe măsură, cel puțin la smartphone-urile de top, prețurile sunt cam exagerate, de exemplu dacă ai ghinionul să îți spargi display-ul, unul nou este extrem de scump.

Chiar dacă ai un telefon de top sau unul mai ieftin, îți recomand să îl protejezi cu o folie sticlă securizată full screen pentru iPhone 7  în cazul meu.

De ce recomand sticla securizată 5D Full Glue:

Margini 5D
Datorita marginilor 5D ușor rotunjite, a grosimii de numai 0.3 mm și transparenței de 99.9% folia devine aproape insesizabilă și invizibilă.

Adeziv pe toata suprafața
Față de foliile full screen obișnuite, folia 5D Full Glue are adeziv pe toată suprafața împiedicând formarea bulelor de aer, care cu greu pot fi îndepărtate dacă folia este montată incorect.

Acoperire completă
Un lucru care îmi place foarte mult la această folie, este că acoperă în întregime displayul, inclusiv marginile ușor curbare ale acestuia, protejându-l atât de zgârieturi, cât și de lovituri datorită sticlei securizate cu grad de rezistență 9H, dar și de mizeria care se adună între marginea sticlei și marginea husei, în cazul în care folosești o husă.

Tratament oleofobic
Datorită unui proces avansat de fabricație folia are o suprafață perfect netedă la care nu aderă amprentele, fiind în același timp și foarte ușor de curățat.

În pachet vei găsi pe lângă folie, o microfibră și două șervețele, unul umed și unul uscat cu care trebuie să ștergi foarte bine display-ul înainte de a monta folia. Este foarte important sa nu lasi urme sau mizerie pe ecran, după ce ai curățat cum trebuie, potrivește folia de sus în jos sau invers, după cum îți e mai ușor, apoi poți trage cu un card peste folie, să fi sigur că nu răman bule.

Vă recomand să cumpărați aceste folii de pe accesorio un magazin online cu produse bune la prețuri foarte decente, unde veți găsi și huse, care să completeze protecția telefonului.

Din aceiași categorie

Back to top button