Comandă înghețată fără zahăr online de la magazinul VreauAlpin.ro

Comandă înghețată acasă

Dacă ții la dietă, suferi de diabet sau pur și simplu vrei să excluzi zahărul din alimentație, poți cumpăra oricând înghețată fără zahăr online.

Zahărul este considerat unul dintre cei mai mari inamici ai sănătății. Consumat zilnic, în cantități mari, poate duce la creșterea în greutate, obezitate, diabet, boli cardiovasculare sau alte afecțiuni grave.

Cu toții știm deja că zahărul creează dependenţă. Este greu să renunți complet la zahăr, dar dacă ai motivație suficientă, acest lucru este posibil. Dacă din când în când mai consumi o prăjitură care conține zahăr nu trebuie să te condamni pentru asta, important este ca 80% din alimentația ta să fie fără zahăr procesat.

Contrar aștepărilor, zahărul nu se găsește doar în dulciuri, ci și în alte alimente, precum muștar, conserve de legume, carbohidrați albi (pâine,orez etc). Este foarte important să citim eticheta produselor înainte să le cumpărăm.

Cu toate acestea, plăcerea de a mânca ceva bun ne face să uităm de efectele negative ale zahărului. Nu zice nimeni să renunțăm complet la a mai consuma zahăr, dar dacă este posibil, specialiștii recomandă să-l evităm pe cât posibil.

Iată cum poți renunța și tu de zahăr:

1. Scapă de tentații

Primul pas pentru a renunța la zahăr este să scapi de tentațiile din casă. Cu siguranță în dulapurile din bucătărie și frigider se află o mulțime de produse care conțin cantități mari de zahăr.

Dacă ți-ai propus să elimini zahărul din alimentație, dar în casa ta se află foarte multe dulciuri cel mai bine este să le consumi în cantități mici sau le poți oferi mai departe. Nici nu se pune probleme să le arunci. Totuși aceste alimente au costat bani.

Odată ce ai eliminat toate tentațiile din casă, când îți va fi poftă de ceva dulce nu vei mai cădea pradă ispitei și vei înlocui dulciurile cu variante mai sănătoase, tot la fel de delicioase.

2. Cumpără dulciuri fără zahăr

Dacă vrei să renunți la zahăr nu trebuie să nu mai consumi deloc dulciuri, ci să le înlocuiești cu variante mai sănătoase. Toți mai mulți producători au scos pe piață produse fără zahăr.

Dacă te privezi de alimentele care îți plac va apărea imediat frustrarea și cel mai probabil în cel mai scurt timp vei cădea din nou pradă ispitei. Fiecare om trebuie să înțeleagă că totul ține de cantitate!

Când faci cumpărături citește cu mare atenție lista de ingrediente și cumpără dulciurile preferate dar cu un conținut scăzut de zahăr sau chiar deloc.

Un alt lucru pe care îl poți face este să înlocuiești dulciurile din comerț cu fructe. Când îți este poftă de ceva dulce, poți consuma liniștit un fruct plin de vitamine, mai ales că este și sezonul lor.

Eu nu mă pot uita la film dacă nu mănânc ceva bun. Pentru acele seri când vreau să mă relaxez comand înghețată fără zahăr.

Până și părinții au început să consume înghețată fără zahăr, la recomandarea mea.

Unde găsesc înghețată fără zahăr?

înghețată fără zahăr online

Recent am descoperit înghețata mea preferată, chiar dacă nu conține zahăr, gustul este la fel de delicios. Înghețata fără zahăr cumpărată de la VreauAlpin.ro poate fi consumată chiar și de persoanele care suferă de diabet.

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România. La nivel naţional compania este al doilea producător de îngheţată.

Înghețata mea preferată este SUPLETTE cu aromă de cacao. Zahărul este înlocuit cu îndulcitori. Un alt lucru bun este faptul că înghețata SUPLETTE fără zahăr este bogată în fibre.

Valori nutriționale pentru 100 de grame de înghețată:

• Valoare energetică: 526,9 kJ/ 127 kcal
• Grăsimi: 6,5 g, din care acizi graşi saturaţi: 5,5 g;
• Glucide: 8,7 g, din care zaharuri: 5,7 g;
• Fibre: 7,7 g;
• Proteine: 4,4 g;
• Sare: 0,1 g;

Preț înghețată fără zahăr adăugat 200 ml: 6.90 lei

Soția mea preferă înghețata SUPLETTE cu aromă fructe de pădure. Pe site mai este disponibilă și înghețata fără zahăr cu aromă de vanilie.

Valori nutriționale pentru 100 de grame de înghețată:

• Valoare energetică: 601,7 kJ/ 143 kcal
• Grăsimi: 3,3 g, din care acizi graşi saturaţi: 2,9 g;
• Glucide: 24,9 g, din care zaharuri: 1,8 g;
• Fibre: 6,6 g;
• Proteine: 0,2 g;
• Sare: 0 g;

Preț înghețată fără zahăr adăugat 500 ml: 24 lei

Comandă înghețată acasă

Noi ne facem stocul de înghețată fără zahăr și când ne este poftă de ceva dulce consumăm. Pe căldura asta merge foarte bine o înghețată rece și delicioasă.

Livrare înghețată la domiciliu

Comenzile care depăsesc suma de 50 de lei de pe site-ul VreauAlpin.ro sunt gratuite. Dacă valoarea este mai mică, transportul costă doar 10 lei.

Înghetața este livrată chiar la ușă pentru persoanele care locuiesc în București, Ilfov sau Cluj Napoca.

Pentru a te bucura de înghețată, livrarea se face în cel mai scurt timp posibil.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close