5 Motive pentru a cumpăra parchet jatoba

Parchet jatoba – avantaje

Te-ai plictisit de parchetul vechi din casa ta? Îți dorești un parchet nou, care să creeze un ambient plăcut și primitor pentru căminul tău? Îți dorești calitate dar și model decorativ, cu număr mic de noduri?

Parchetul jatoba poate fi exact ce ai tu nevoie. În articolul de azi îți voi prezenta 5 motive pentru care merită să cumperi parchet jatoba.

1. Calitate

Pentru mine, calitatea unui produs este cel mai important aspect. Parchetul este ideal pentru spațiile cu trafic intens, cum ar fi birourile, hotelurile sau restaurantele, deoarece rezistă foarte bine la abraziune.

Datorită celor 3 straturi, parchetul triplu stratificat rezistentă la modificările de temperatură și umiditate, dar în același timp asigură o stabilitate dimensională înaltă.

Lemnul de jatoba este  o specie exotică de lemn care crește în America Centrală și de Sud. Aceasta materie primă este foarte apreciată și deseori folosită de către români în amenajarile interioare.

2. Ușor de montat

Vrei să-ți schimbi pardoseala în casă dar nu dorești să apelezi la meseriași deoarece costurile sunt foarte mari? Ei bine, nici nu este cazul deoarece dacă cumperi parchet jatoba din lemn îl poți monta tu singur.

Ai nevoie doar de următoarele unelte pentru a monta parchetul: ciocan cu cap de lemn, labă de montaj, bloc de montaj din lemn, fierăstrău manual sau mecanic, măsurător bandă, creion și cuțit de tăiere.

Mare atenție, pentru a nu întâmpina probleme neplăcute, parchetul se montează doar după ce ai terminat de zugrăvit încăperea. De asemenea, aigură-te că suprafața unde urmează să fie montat parchetul este dreaptă și uscată. În caz contrar, ocupă-te prima oară de reapații după care poți monta liniștit parchetul.

Pe site-ul www.barlinek.ro găsești toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a monta corect și sigur parchetul stratificat.

3. Ușor de întreținut

Pardoselile din lemn Barlinek se curăță foarte ușor cu agenții de îngrijire adecvați. Trebuie avută grijă doar la cantitatea de apă folosită. Dacă ai posibilitatea, cumpără un mop electric cu aburi, cu siguranță spălarea pardoselei va fi o activitate mult mai plăcută.

Indiferent dacă montezi parchetul jatoba la tine acasă sau la birou, specialiștii recomandă să fie folosite covoare de protecție.

Pentru a păstra frumusețea lemnului, nu trebuie folosite soluții de curăţare nepotrivite deoarece acestea duc la apariția petelor sau la decolorarea pardoselei.

Tot pe site la ei găseși un mic video despre cum ar trebui îngrijită corect pardoseala din lemn de jatoba.

4.Design unic și plin de personalitate

Parchetul jatoba din lemn are o culoare aurie-maro, modelele decorative sunt simple dar de efect, cu ajutorul numerelor mici de noduri.

Pardoseala din lemn de jatoba este fundalul perfect pentru orice încăpere deoarece pune în evidență frumusețea pieselor de mobilier dar și a aparatelor electrocasnice.

5. Investiție pe termen lung

Fiind un lemn durabil, parchetul jatoba rezistă o perioadă îndelugată dacă este îngrijit conform instrucțiunilor oferite de către producător.

Practic este o investiție pe termen lung, plătești acum o sumă mai mare de bani dar știi sigur că cățiva ani de acum încolo nu va mai trebui să schimbi pardoseala.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close