Vrei să colaborezi cu o Agenție Digitală PPC? află cum să faci cea mai bună alegere

În anul 2018, este absolut esențial, să apelezi la profesioniști, dacă dorești ca afacerea ta să performeze bine și să aducă vânzări. Au apărut foarte multe agenții PPC, dar și freelanceri, care promit rezultate, dar în schimb doar consumă bugetele și nu aduc rezultatele așteptate.

Alege o agenție Partener Google Premium

În primul rând partenerii premium ai Google, au pe lângă recunoaștere și acces la toate resursele PPC, puse la dispoziție de către Google, iar în România Epic Ads este o agenție de top, partener Google premium recomandat de foarte multe magazine online mari, cu rezultate dovedite în timp, specializați pe campanii Campanii Google Ads, Campanii YouTube Ads și Campanii Facebook Ads.

În al 2-lea rând vei știi că dacă apelezi la o agenție partener premium Google, vei avea rezultate bune (dar ține cont că nimeni nu poate garanta rezultatele), pentru că pentru a dobandi această certificare, o agenție trebuie să dovedeasca rezultate notabile, cu afaceri care cresc constant și evident clienți mulțumiți.

O agenție Partener Google Premium, oferă câteva beneficii, pe care alte agenții nu le oferă, precum:

  • Un manager de cont certificat, care știe ce face și este foarte atent la detalii, ceea ce oferă încredere pentru rezultate bune.
  • Acces la toate resursele Google Ads, care vor fi un beneficiu pentru clientul final, pentru că o agenție de acest calibru, înțelege aceste resurse și se folosește de ele pentru a promova la cel mai mic cost posibil, dar targetat așa cum trebuie.
  • Pentru o agenție de acest gen este foarte important să fidelizeze clienții, tocmai de aceea vor oferi servicii la cele mai înalte standarde.

Reputația

Reputația, este un factor important de care să țineți cont, atunci când alegeți agenția care să se ocupe de promovarea afacerii voastre, trebuie să vă gândiți că veți pune în mâna lor resurse și bani, din acest motiv trebuie să fiți sigur că veți alege o agenție recunoscută pentru rezultate.

Recomandări

Ține cont de recomandările prieteniilor, dar nu te arunca cu capul înainte, cel mai bine ar fi să cauți recomandări de la business-uri care au o creștere constantă și care este vizibilă, pentru a nu alege doar pe vorbe.

Pentru a fi sigur că faci alegerea corectă, cere oferta de la mai multe agenții PPC și negociază un preț bun, dar nu te zgârci, dacă agenția are rezultate dovedite, atunci începe o colaborare, iar dacă rezultatele sunt bune, colaborează cu ei pe termen lung.

Eu am făcut un reaserch, pe o perioadă extinsă de timp și tocmai din acest motiv recomand Agenția Epic Ads, care se ocupă de managementul campaniilor pay per click (PPC), cu rezultate dovedite și recomandări foarte bune, iar portofoliul lor de clienți vorbește de la sine. Bugetul gestionat zilnic de către ei este unul foarte mare de 3422 $, care aduce un total de 26125 conversii lunare.

Așadar, este timpul să lași profesioniștii să ducă afacerea ta la alt nivel și să investești inteligent în campaniile Facebook Ads și Google Adwords.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close