Merită să cumpărăm bijuterii personalizate din aur?

Bijuterii aur personalizate

Cu toții știm deja că femeile adoră să poarte bijuterii în fiecare zi. Nu cred că există femeie care să nu aibă măcar o bijuterie, indiferent dacă vorbim de un inel de logodnă sau o brățară simplă, cumpărată din târg.

Când vrei să impresionezi o femeie oferă-i cadou o bijuterie personalizată din aur. Cu siguranță îți va mulțumi și va aprecia că ți-ai dat interesul să îi cumperi o bijuterie specială, creată special pentru ea, și nu ai ales să cumperi o bijuterie la întâmplarea.

Iată 3 motive pentru care merită să cumperi bijuterii personalizate din aur

1. Nu își pierd valoarea

Bijuteriile din aur sunt acele accesorii care nu își pierd niciodată valoarea, devenind, astfel, o metodă bună de a investi banii.

Trăim într-o perioadă de incertitudine economică și e bine să ai în casă bunuri de valoare, la care poți apela, dacă este cazul. Chiar dacă prețul gramului de aur este în creștere sau scădere, niciodată nu se va devaloriza de tot.

De asemenea, bijuteriile din aur pot fi lăsate moștenire. Știu, mulți dintre voi poate considerați că nu este cine știe ce moștenire, dar părerea mea este că persoana care le va primi va fi extrem de mulțumită.

În general, femeilor le place să aibă o colecție impresionantă de bijuterii, prin urmare și valoarea acestora este într-o continuă creștere.

2. Valoare sentimentală

Femeile poartă bijuteriile cu mândrie și eleganță, mai ales dacă bijuteria primită are valoare sentimentală. Femeile asociază bijuteriile primite cu un moment special din viața lor.

Altfel va avea grijă o femeie de o bijuterie dacă știe că este primită cadou de la o persoană dragă.

3. Bijuterii personalizate

În ultimii ani bijuteriile personalizate sunt la mare căutare în România. Aceste bijuterii îți oferă posibilitatea de a îi arăta cât de mult o cunoști.

Vrei să îi arăți cât de mult o iubești și apreciezi pe soția ta? Ești în căutarea unui cadou deosebit, dar te-ai săturat să cumperi aceleași lucruri? Ei bine, sfatul meu este să arunci o privire peste un lănțișor mamă și bebe. Nu uita, la alegere poți scrie și numele bebelușului.

Optează pentru aur deoarece nu ruginește, nu se înnegrește, nu oxidează și nu își pierde valoarea. În plus, aurul face ca bijuteria să fie mai sofisticată.

 

Este total greșit să consideri că bijuteriile sunt atribuite în mod special doar femeilor. Și bărbații poartă bijuterii, ce-i drept, mai puține.

Spre exemplu, bărbații poartă brățări din piele, cu zale sau cu plăcuță personalizata. Brățara din aur cu plăcuță personalizată după bunul plac poate fi oferită cadou și unui copil.

Brățara din aur cu plăcuță personalizată după bunul placDe unde cumpărăm bijuterii din aur personalizate?

Pentru a nu risca să cumpărăm bijuterii false este indicat să verficăm în detaliu magazinul de la care cumprăm, fie că acesta este online sau fizic.

Spre exemplu, un magazin care vinde bijuterii originale va oferi factură, certificat de garanție precum și marca ANPC.

Alexiabijou este unul dintre magazinele online de bijuterii care îndeplinesc toate aceste condiții. Bijuteriile vândute de ei atestă că acestea îndeplinesc parametri și cerintele de calitate în conformitate cu normativele legale în vigoare.

Recomand acest magazin de bijuterii deoarece bijuteriile sunt realizate în atelierele lor din România. Ar trebui să susținem mai mult brandurile românești. Nu zice nimeni să nu mai cumpărăm de la străini, doar că și afacerile din România au nevoie de susținerea noastră.

Livrarea se face în termen de 3/5 zile lucrătoate. Pentru mai multe detalii vă invit să accesați site-ul www.alexiabijou.ro. Pe site veți găsi o gamă variată de modele de bijuterii realizate din aur sau argint.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close