Fisetul metalic, elementul comun in toate firmele care lucreaza cu arhive si registre

Mobilierul metalic este des intalnit in companiile in care se lucreaza cu documente printate. Desi mediul online ofera acum modalitati de stocare in „cloud”, putand pastra documentele in format electronic, exista numeroase situatii in care acest lucru nu este posibil, informatia printata pe suport de hartie fiind vitala. Un fiset metalic este solutia perfecta pentru depozitarea tuturor actelor importante ce trebuie sa fie accesate rapid si in orice situatie necesara.

Cine si-ar putea imagina vreodata arhivele companiilor fara dosare si bibliorafturi? Cum s-ar descurca institutiile medicale fara a avea posibilitatea de a organiza fisele pacientilor, cu rezultatele investigatiilor medicale si recomandarile de tratament? Cum si-ar desfasura activitatea birourile de arhitectura si proiectare fara a putea sistematiza plansele, studiile si proiectele tehnice? Orice institutie care lucreaza cu publicul si emite documente ar intampina blocaje majore in activitate daca nu ar avea un sistem de arhivare bine pus la punct.

Standardele de calitate, respectate ca la carte cu ajutorul fisetelor fabricate din metal

Prin intermediul modelelor moderne de fiset metalic se poate amenaja complet un spatiu de lucru care sa respecte in totalitate normele impuse de standardele ISO de calitate. Clasificarea dosarelor, numerotarea acestora, inscrierea in registrele de control si evidenta sunt etape care contribuie la bunele practici din cadrul unei firme, oricare ar fi ea. Indiferent de domeniu, comercial, industrial, educational, medical sau juridic, aplicarea prevederilor stabilite de organismele responsabile cu calitatea muncii este esentiala.

Cutiile de arhivare, registrele, bibliorafturile, cartile tehnice, situatiile de lucrari, fisele de evidenta sau buletinele de analiza sunt doar cateva exemple de documente ce pot fi stocate in siguranta intr-un fiset metalic. Producatorii s-au gandit sa vina in sprijinul antreprenorilor si administratorilor din cadrul diferitor companii, propunand seturi de cate 3 fisete metalice, putand astfel amenaja un intreg birou, rapid si eficient. Iata o achizitie deosebit de practica, cu impact redus asupra resurselor financiare!

Modele moderne, practice si sigure

Dintre cele mai apreciate modele de fiset sunt cele dotate cu 4 rafturi reglabile pe inaltime. Cu un spatiu interior deosebit de generos si posibilitatea de a regla distanta dintre rafturi, astfel incat sa poata fi depozitate si cele mai voluminoase documente, acestea raspund celor mai variate cerinte organizatorice. Greutatea de 50 kg suportata de fiecare polita reprezinta un alt avantaj, putand aseza bibliorafturi sau cutii arhivatoare fara riscul de a curba raftul metalic.

Alte modele de fiset metalic deosebit de cautate in companiile care necesita un spatiu special de depozitare pentru actele firmei, facturi, stampile, bonuri valorice, bani sau orice alte acte cu importanta majora sunt cele cu 3 polite reglabile pe inaltime si seif. Acestea reprezinta o achizitie ideala pentru birourile financiar-contabilitate, investitii sau resurse umane. Desigur, sunt doar cateva exemple, utilitatea fisetelor cu seif fiind foarte vasta.

Mobilierul metalic nu doar ca te va ajuta sa pastrezi intr-o ordine impecabila documentele, dar iti va oferi si siguranta in caz de incendiu, stratul de vopsea ignifuga putand proteja actele din interior intre 1 si 6 ore la foc deschis. De asemenea, fisetele sunt vopsite in camp electrostatic, ceea ce face ca vopseaua sa adere optim la suprafata metalica, rezistand in timp fara a se desprinde inestetic.

Opteaza pentru seturile de fiset metalic daca iti doresti o investitie de nota 10! Amenajeaza spatiile de lucru intr-un mod profesionist si fa munca mai usoara!

Din aceiași categorie

Back to top button