Ce servicii oferă curățătoria profesională din București?

Înclin să cred că există persoane care nu știu exact ce servicii oferă firma de curățătorie chimică de haine în București. Pentru a lămuri toate aceste detalii, am decis să scriu acest articol.

Fie că ești o persoană casnică, sau ai un job full time, treburile casnice necesită foarte mult timp de execuție. Unii sunt pasionați de treburile casnice și le execută cu mare drag, iar alții evită pe cât posibil să le facă, pur și simplu nu le face plăcere să spele și să calce rufe și lenjerii de pat.

În ziua de astăzi, treburile casnice pot fi duse la bun sfârșit cu ajutorul experților. Cu o experiență vastă în domeniu, echipa Celsius Clean oferă unele dintre cele mai bune servicii de curățătorie din București.

Servicii curățătorie București

Firma de spălătorie rufe în București are grijă de hainele tale preferate, astfel încât tu să arăți impecabil. Costul acestui serviciu variază foarte mult în funcție de câte articole vestimentare ai de spălat și călcat.

De ce să strici un articol vestimentar, când poți să previi acest lucru? În ziua de astăzi, cumpărarea hainelor este o achiziție costisitoare, iar pentru a ne bucura o perioadă lungă de timp de ele, trebuie să le îngrijim corespunzător.

Pentru a evita distrugerea țesăturii, este recomandat să ducem hainele la firma de călcat haine și cămăși în București. Experții în domeniu știu exact ce temperatură este potrivită pentru țesătura hainelor noastre.

Dacă ești o persoană căreia îi displace activitatea de a călca haine, sau pur și simplu nu ai timp, Celsius Clean are soluția pentru tine, și anume, ai posibilitatea să-ți faci abonament lunar astfel încât hainele pe care le porți în fiecare zi să fie curate și îngrijite.

Spălătorie perne București

Tu când ai spălat ultima oară pernele și pilota de pat? După o anumită perioadă de timp, perna și pilota devin o sursă sigură de alergii, deoarece este locul ideal unde se adună praful, urmele de transpirație și bacteriile.

Dacă în urmă cu ceva ani, era practic imposibil să speli acasă perna de dimensiuni mari și pilota, în ziua de astăzi este mult mai simplu și confortabil deoarece poți apela la firma de curățătorie și spălătorie de perne în București.

Curățătoria profesională este dotată cu utilaje special concepute pentru a dezinfecta și spăla perna și pilota, urmând exact instrucțiunile oferite de producător.

Spălătorie covoare în București

Spălatul covoarelor acasă reprezintă o adevărată problemă pentru mulți dintre noi, poate dura și câteva zile pentru a duce sarcina la bun sfârșit.

Multe persoane evită să cumpere covoare de dimensiuni mari, colorate și pufoase, din cauza faptului că curățarea lui pare aproape imposibil de realizat. Este foarte dificil să îndepărtezi o pată de pe covor, fără ca țesătura acestuia să nu fie afectată.

 Echipă Celsius Clean vine în ajutorul nostru și ne oferă servicii de curățat covoare, la prețuri foarte mici. În privința transportului nu trebuie să vă faceți griji, deoarece la cererea clientului, covorul poate fi ridicat de la adresa la care locuiți.

Optimizare SEO pentru site-ul CelsiusClean.ro asigurată de Outcave solutions.

 

 

 

Din aceiași categorie

Close
Close