De ce ar trebui să alegi cursuri de limba engleză online?

Cursuri de limba engleză online

Învățarea unei noi limbi poate fi o experiență plăcută la orice vârstă. Oamenii învață limbi noi din multe motive diferite, cum ar fi călătoriile sau munca, iar beneficiile pot fi incredibil de valoroase, indiferent de motiv.

Tehnologia a schimbat mult învățarea limbilor străine. Lecțiile nu mai trebuie să fie în interiorul unei săli de clasă fizice, iar cursurile de limba engleză online oferite de Twinkle Star sunt disponibile acum pentru toată lumea, oriunde și oricând.

Dar ce ce să înveți limba engleză?

 • Limba engleză este cea mai vorbită limbă din lume.
 • Engleza este limba științei, aviației, computerelor, diplomației și turismului.
 • Deoarece engleza este vorbită în atât de multe țări diferite, există o mulțime de școli și universități din întreaga lume care oferă programe în limba engleză.
 • Învățarea limbii engleze te ajută să ai mai multe oportunități în viață, în primul rând, în carieră.
 • În general, engleza este una dintre cele mai ușoare limbi de învățat.
 • Chiar dacă te afli într-o țară în care engleza nu este limba oficială, sunt șanse ca limba engleza să fie totuși folosită ca instrument de comunicare.

Care sunt beneficiile de a urma cursuri de limba engleză online?

Cursuri de limba engleză online

 • Investești în tine

Te-ai simțit vreodată vinovat pentru că nu investești suficient timp și bani în tine? Începerea unui curs de engleză online este o modalitate excelentă de a-ți oferi ceva de făcut, de a-ți ocupa mintea și de a investi în viitor.

 • Poți învăța din confortul casei tale

Un alt avantaj al învățării online este că poți învăța din confortul casei tale, atâta timp cât ai o conexiune bună la internet! Asta înseamnă că nu trebuie să petreci o oră din zi sau mai mult mergând la școală. Nu numai că este mai convenabil, dar înseamnă și că vei avea mai mult timp să te concentrezi pe învățarea limbii.

Îți recomand să creezi acasă un spațiu de studiu care să te inspire. De exemplu, poți alege să stai lângă fereastră, să pui niște muzică ușoară sau să te ghemuiești sub o pătură dacă vrei.

 • Întâlnești oameni noi

Învățarea limbii engleze online în grupuri este o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi, care poate îți vor deveni prieteni buni.

 • Îți poți îmbunătăți toate cele patru abilități

Dacă urmezi un curs de engleză online ai șanse mari să-ți îmbunătățești abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere.

 • Poți lua parte la lecții interactive

Deoarece tehnologia face parte din viața noastră în fiecare zi, nu lipsesc instrumentele digitale care pot face cursurile online mai plăcute. Multe lecții digitale au loc pe platforme interactive create pentru învățare.

Vei găsi camere de chat unde studenții pot vorbi între ei, table albe interactive și chestionare care promovează o competiție sănătoasă între studenți.

Vei descoperi că lecțiile online pot fi de fapt mai captivante decât lecțiile din clasă, datorită diferitelor instrumente pe profesorii le au la dispoziție.

 • Poți folosi mai multe resurse în același timp

Cursurile de engleză online, prin definiție, sunt petrecute în fața unui laptop, deci există o mulțime de modalități de a profita de acest lucru. De exemplu, atunci când profesorul menționează un nume, un loc sau o expresie despre care poate nu ai auzit, îl poți căuta pe Google pentru a afla mai multe.

De asemenea, poți accesa o mulțime de videoclipuri diferite și alte instrumente pentru a-ți îmbunătăți învățarea.

Utilizarea mai multor resurse este o modalitate excelentă de a crește eficiența învățării și este unul dintre cele mai importante beneficii ale învățării limbii engleze online.

 • Îți poate crește încrederea în sine

Dacă faci parte dintr-un grup de limba engleză online, vei putea interacționa cu colegii tăi și să-ți dezvolți încrederea la un nivel superior. Toți sunteți acolo pentru a învăța, așa că nu trebuie să-ți faceți griji de pronunțiea sau gramatica ta.

Totodată, nu-ți fie teamă să pui întrebări sau să-i spui profesorului despre preocupările tale cu privire la abilitățile tale de limba engleză. În timp ce înveți, îți crești și încrederea în tine.

Ce urmează?

Dacă te-ai decis să investești în tine și să înveți limba engleză online, alege Twinkle Star. De ce? Pentru că este cel mai bun centru de pregătire step-by-step pentru examenele cambridge din România.

Cursuri de limba engleză online

Indiferent de motivele pentru care dorești să înveți limba engleză, cel mai bine este să obții un certificat Cambridge English deoarece acesta este o marcă a excelenței, fiind recunoscut de mii de organizații din întreaga lume.

Dacă vrei ca copilul tău să învețe limba engleză online sau fizic, Twinkle Star este locul ideal deoarece este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă.

Dacă nu te-am convins încă de ce Twinkle Star este cea mi bună opțiune pentru tine, îți mai ofer câteva informații importante. Are peste 13 ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și peste 250 de candidați pe an școlar la examenele de limbă engleză Cambridge și promovabilitate de peste 99%.

Poți contacta echipa Twinkle Star la numărul de telefon tel: 0371 504 305 sau la adresa de e-mail: office@twinklestar.ro.

Din aceiași categorie

Back to top button