Filme de văzut cu dezastre naturale

Printre filmele mele preferate, sunt cele cu dezastre naturale, pentru că prezintă forța cu care mama natură poate lovi în orice moment, prin diverse tipuri de dezastre naturale. Mai jos găsiți lista filmelor recomandate de mine, nu sunt foarte multe, dar sunt cele mai bune de acest gen văzute de mine.

San Andreas (2015)

San Andreas, este unul dintre cele mai bune filme de acest gen. Un cutremur devastator poate schimba soarta omenirii într-o secundă. În timp ce Pământul se crapă și clădirile încep să se prăbușească, pilotul Ray Gaines ( Dwayne Johnson ) încearcă din răsputeri să își salveze fosta soție și pe fiica lui, înfruntând un adevărat iad.

The Day After Tomorrow (2004)

The Day After Tomorrow este un film foarte bun, care ne prezintă un scenariu apocaliptic, care se poate declanșa din cauza încălzirii globale, prin schimbări bruște de temperatură.

Jack Hall este un cercetător care descoperă schimbările majore a climei și încercă să avertizeze populația de dezastrul ce va urma. Când toată populația este evacuată către sud, Jack află că fiul său este blocat în New York, locul unde au loc inundații masive și schimbări bruște de temperatură care duc totul la îngheț. Jack nu se gândește la pericolul pe care trebuie să-l înfrunte și pornește spre nord pentru a-și salva fiul.

The Core (2003)

Un film cu un subiect mai diferit, față de ce am văzut până acum din acest gen.

Guvernul crează o armă secretă care poate provoca fenomene meteo catastrofale pentru ataca inamicii SUA, până într-o zi când mișcarea de rotație a Pământului s-a oprit, câmpul magnetic se deteriorează foarte repede și provoacă o furtună electromagnetică.  O echipă de oameni de știință coboară în centrul Pământului cu scopul de a reactiva câmpul magnetic, cu ajutorul unor bombe nucleare, pe care trebuie să le detoneze în miezul pământului.

2012

Filmul prezintă povestea unui scriitor de romane SF, care descoperă că guvernul știa că urmează sfârșitul lumii prin inundarea planetei și construiesc nave de salvare, singura șansă de supraviețuire. Bineînțeles că biletul costă o avere și doar cei bogați își permit, aceste nave fiind doar pentru bogați, care au finanțat aceste proiecte.

Into the Storm (2004)

Într-o singură zi orașul Silverton este lovit de numeroase tornade puternice care distrug totul în jur. În timp ce unii caută adăpost pentru a-și salva viața, o echipă de vânători de tornade se aventurează direct în mijlocul furtunii pentru a înregistra fenomenul.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close