De ce să cumperi cărți online?

De ce e bine să citim?

Sunt nenumărate motive pentru care merită să citim zilnic. Consider că, cititul îți poate schimba viața în bine. Este o activitate plăcută, cu o mulțime de beneficii. Cititul nu este deloc plictisitor cum cred unii, este greu până citești prima carte. Important este să descoperi ce gen îți place să citești pentru a nu te plictisi repede de o carte.

Iata câteva motive pentru care merită să citești:

– dezvoltă imaginația;

– îmbunătățește vocabularul;

– crește puterea de concentrare;

– te ajută să-ți dezvolți abilitățile de comunicare;

– îmbunătățește memoria;

– este distractiv;

– înveți lucruri noi în fiecare zi;

– te descoperi pe tine;

De unde cumpărăm cărți?

De foarte mulți ani eu cumpăr cărți doar online. La început cumpăram doar din librărie până să descopăr că online este mai ieftin. Este adevărat, fiecare afacere trebuie susținută într-un fel sau altul, dar pe mine ca client mă interesează să cheltui cât mai puțini bani.

În cele ce urmează vreau să-ți prezint doar câteva motive pentru care aleg să cumpăr cărți online:

 1. Este mai ieftin

O librărie fizică trebuie să plătească chirie, angajați etc. pe când un magazin online nu. În mediul online nu există limită de spațiu. Am făcut un calcul și cât dau pe o carte dintr-o librărie, îmi cumpăr două, chiar trei online.

Un alt avantaj ar fi faptul că sunt reduceri. Eu mereu le umăresc și plasez o comandă mai mare cu cărți la reducere.

 2. Gamă variată de cărți

Un magazin online oferă o gamă diversificată de cărți deoarece nu are limită de spațiu de depozitare pe rafturi. Să închirezi un depozit este mult mai ieftin decât să plătești chirie la un magazin din zona populată.

 3. Este mai comod

Dacă nu-ți place aglomerația și statul la cozi interminabile sfatul meu este să comanzi. Din confortul casei tale cumperi exact ce dorești. Vizualizezi în liniște ce cărți dorești să cumperi, le adaugi în coșul de cumpărături și în maxim două zile curierul îți aduce coletul la adresa indicată de tine, poate fi la locul de muncă sau acasă, tu alegi.

 4. Recomandări de la prieteni virtuali

Nu mai știi ce cărți să citești? Recenzile oferite de la cumpărători te pot ajuta foarte mult. Sau te poți înscrie pe Facebook în grupuri adresate cititorilor. Aici vei găsi o mulțime de cărți care merită citite.

Nu fii dezamagit dacă ai citit o carte pe care multă lume o recomandă și ție nu ți-a plăcut. Preferințele diferă de la om la om. Cel mai bine fă-o cadou mai departe, poate la altcineva îi va plăcea.

 5. Cadouri pentru cei dragi

Dacă ai prieteni pasinați de lectură le poți face cadou o carte. Cu siguranță se vor bucura și vor aprecia gestul tău.

 6. Poți retura cărțile comandate

Indiferent de motiv, pe site-ul Negociat.ro poți face retur. Tot ce ai de făcut este să completezi un formular pe care să-l trimiți la adresa contact@negociat.ro.

Nu mai aștepta și apucă-te de citit chiar de azi!

 

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close