Avengers Infinity War – Review – Fără spoilere

Azi am fost la noul cinematograf din oraș să văd Avengers Infinity War, sunt un mare fan al genului, deci m-am dus cu mari așteptări și pot spune cu siguranță că nu am fost dezamăgit și că am văzut o capodoperă cinematografică a acestui gen de film.

Filmul începe cu finalul din Thor Ragnarok, când asgardienii rămași în viață după lupta cu Hela, în frunte cu Thor și Loki, sunt atacați de armata lui Thanos, care caută teseractul, una din cele șase pietre ale infinitului.

Nu voi intra în spoilere foarte mari, pentru că poate unii dintre voi nu l-au vazut încă.

Ce mi-a plăcut foarte mult a fost noul costum al lui Iron Man, facut din nanoboti atașați în pieptul lui Tony, iar costumul are foarte multe capabilități noi, care îl fac pe Iron Man mult mai puternic.

De asemenea, spiderman primește un nou costum high tech de la Tony, care arată foarte bine și are multe chestii cool.

Thanos, pot să zic că este unul dintre cei mai tari villains din universul Marvel, iar când reușește să pună mâna pe toate pietrele infinitului este cu adevărat de neoprit și contrar așteptărilor mele chiar își duce planul la bun sfârșit.

Thor a fost excelent, în special după ce face rost de noul său topor, care înlocuiește ciocanul mjolnir, imaginile de luptă cu Thor sunt foarte cool, mai ales că zeul tunetului este mai puternic ca niciodată.

Un alt personaj excelent și unul dintre preferații mei din acest film a fost Dr. Strange, pe lângă comedia dintre el și Iron Man, puterile vrăjitorului sunt la un alt nivel.

Black Panther, pot să spun că a fost mult mai ok decât în propriul lui film, iar tehnologia din Wakanda este incredibilă, locul perfect pentru bătălia finală.

Comedia este la ea acasă, în special în fazele cu gardienii galaxiei și Thor.

Restul personajelor au fost ok, în nota filmului, doar hulk, pot spune că a fost dezamăgitor, veți vedea la ce mă refer după ce veți urmări filmul.

În film mor foarte multe personaje importante, pot sa zic așa, deși nu mă așteptam să moară atâția, dar au lăsat loc pentru următoarea parte.

Nota mea pentru Avengers Infinity War este 10/10 și vă recomand să mergeți să îl vedeți, merită 100% și consider că este unul dintre cele mai bine filme existente cu efecte și actori pe măsură.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close