Recrutare forta de munca din Asia pentru ogoare curate

Imi place cand pot mangaia cu privirea primavara lanuri verzi de grau si de porumb. Cerealele viguroase isi pleaca tulpinile in bataia vantului, apoi iar se ridica de parca ar dansa. Sub ochii nostri cresc recoltele viitoare, adica malaiul si faina noastra.

Este atat de frumos sa vezi randurile nesfarsite de porumb din care nu se vad cal si calaret, iar la cules, cand dai foile la o parte sa iasa la vedere stiuletele urias! Bogatia portocalie este dulce si hranitoare.

 Un tablou de vis pentru ochii admiratorilor este si lanul din aur topit presarat cu maci sau campul cu floarea-soarelui si cu rapita!

Fara grau, oare cu ce ne-am hrani in fiecare zi? Painea cea zilnica nu poate sa lipseasca de pe masa noastra.

Din pacate, raman si locuri arabile si manoase, situate in zona de campie plina de buruieni. Scaietii sunt uriasi pe ele, iar imaginea de ansamblu deplorabila. Acolo unde ar fi putut sa fie spic plin, sub care sa se plece paiele sunt ciulini. Cand bate vantul putin mai tare, frunzele uscate si buruienile fara radacina sunt duse departe.

Daca treceti toamna, tarziu, dupa ce cocenii au fost taiati si tot ce era pe camp recoltat, veti vedea o multime de resturi vegetale ramase acolo, fiindca pe suprafetele mari, fermierii nu au timp sa faca ordine. Am vazut la arat cum tulpini uriase si frunze sunt bagate sub brazda ceea ce nu este deloc normal.

Dar am vazut si lucruri mult mai grave decat atat, care ar putea fi evitate cu solicitarea serviciilor premium de recrutare forta de munca din Asia.

Cred ca si voi ati vazut asta si v-ati ingrozit. Chiar daca este asezat langa drumul national intens circulat, proprietarii lipsiti de simtul masurii dau foc vegetatiei, iar focul se intinde dus de vant si fumul impiedica traficul.

Aceasta masura ar trebui sa fie stopata, fiindca este extrem de paguboasa. Iata ce efecte nefaste poate avea focul pus tarlalei de coceni care nu au mai fost taiati de lene sau din cauza penuriei fortei de munca:

  1. Polueaza mediul. In vecinatatea focului pus intentionat pentru curatirea locului aerul devine irespirabil. Locuintele din apropiere sunt afectate, iar vietatile mici de pe arealul respectiv mor arse de vii. Pot fi acolo iepuri salbatici, veverite, vulpi si pe terenurile mai indepartate sau apropiate de padure si ele vor fi ametite de fum, iar daca nu fug la timp mor. Ecosistemul este afectat de incendiul indus.
  2. Reprezinta un pericol pentru circulatie, fiindca fumul poate facilita producerea de accidente.
  3. Focul pus se poate transforma in incendiu cu efecte devastatoare. 

El este o forta dezlantuita si poate cuprinde paduri, case si pomi falnici.

De ce sa se recurga la acest mod de curatare a terenului, cand departe de tara noastra, in tari din indepartatea Asie  oamenii ar face totul sa poata trimite lunar o suma decenta acasa?

Mai multe loturi de asiatici lucreaza deja in livezile si pe santierele romanesti, iar patronii sunt 100% multumiti.

“Muncesc cu sarg, nu iau pauze, decat cand li se permite si asculta ceea ce li se spune. Sunt veseli, omenosi si culeg sute de lazi de mere cu mana zilnic. Este o adevarata intrecere intre ei si  nu sunt pretentiosi, de aceea am solicitat prelungirea contractului de munca, fiindca imi este greu sa renunt la serviciile lor.” (I.B, pomicultor)

Sute de hectare pot fi curatate de vegetatie cu ajutorul lor, fiindca Jordanriver.eu are parteneri de incredere in strainatate, iar selectia muncitorilor straini este riguroasa.

In cazul unor posturi care necesita calificare, cei care se ocupa de selectare sunt extrem de atenti ca viitorii salariati sa detina actele de studii care sa ii recomande pentru serviciile pentru care candideaza.

Haideti sa ne pastram terenurile curate si mai ales sa le cultivam, fiindca pentru ele si-au dat viata stramosii nostri! Muncitorii asiatici sunt mult mai aproape de noi decat credeti. Ei sunt la un click distanta.

Este suficient sa intri pe site, sa iti definesti nevoia de forta de munca si dupa doua luni de la semnarea contractului cu firma Janvier.eu primesti lotul de muncitori care lucreaza pentru tine.

Ei se ocupa de recrutare, ei de actele necesare aducerii legale in tara si de biletele de avion. 

E toamna iar si lumina si soarele evidentiaza vegetatia uscata si lasata de izbeliste pe terenuri. Aratul nu va fi de calitate pe un teren cu coceni si cu resturile de la cultura de cartofi sau mazare.

Vad gradini pline de tulpini, de radacini, de curpene, iedera si urzici si ciulini si ma gandesc ce minuni ar face 20-30 de muncitori adusi din Asia carora sa li se puna la dispozitie uneltele necesare.

Harnici ca albinele, ar lasa in urma locul curat ca in palma si nu ar mai fi nevoie sa se puna foc pe campuri.

Sa avem grija de pamanturile noastre ca de lumina ochilor si sa aducem mana de lucru straina ca acest pamant manos sa ne hraneasca!

Din aceiași categorie

Close
Close