Din martie, copiii din București pot învăța programare într-un mod distractiv la prima școală Logiscool din România

Logiscool este o școală de cursuri de programare și robotică pentru copii ce activează la nivel european. Conceptul lor se bazează pe faptul că învățarea unui limbaj de programare este asemănător cu cel al unei limbi străine și că e nevoie de mai mult decât un curs de câteva luni pentru a-ți însuși cunoștințele.

Modulele pe care copiii le parcurg sunt concepute in-house de către o echipă dedicată și abordează cele mai moderne tehnici educaționale. Cursurile sunt menite să îi facă pe copii să își dea seama dacă le-ar plăcea programare și dacă li s-ar potrivi o meserie în domeniu.

România este cea de-a 8-a țară în care ajunge Logiscool, iar prima școală s-a deschis în București cu un program Open Days, prin care copiii pot face gratuit primul lor curs.

La Logiscool, totul se învață prin joacă

Programa de învățare este una flexibilă, adaptată la vârsta și nivelul de cunoștințe ale copilului. Astfel, copiii care acum învață să scrie și să citească vor efectua comenzi simple de tipul „mută un cub la stânga” și nu vor avea nevoie de cunoștințe mai complicate de matematică. Cu timpul, aceștia învață fără să își dea seama noțiuni de geometrie, fizică sau astronomie, lucru ce îi va ajuta să își dezvolte o gândire analitică.

Înscrierile la Open Days sunt până pe 3 martie și sunt gratuite

Până pe 3 martie, copiii pot participa la o serie de cursuri demonstrative gratuite, unde vor vedea ce înseamnă programarea și dacă le-ar plăcea să participe la astfel de cursuri, într-un mediu care să îi inspire.

Înscrie-ți și tu copilul gratuit aici.

Cursurile normale încep pe 12 martie

Primul semestru va începe pe 12 martie 2018 într-un mediu prietenos, la școala care se află în cartierul Turda din București. Școala pune la dispoziție toate materialele de care copiii au nevoie, laptopuri pe care lucrează, cât și o platformă online pe care o pot consulta acasă pentru exerciții suplimentare.

După încheierea primului semestru în iunie 2018, urmează și o Școală de Vară cu activități specifice, iar al doilea semestru începe în septembrie 2018 și se încheie în ianuarie 2019.

Programul se va stabili în funcție de nevoile copiilor, cursurile având loc și dimineața, și seara, în toate zilele săptămânii.

Cine poate participa la cursuri?

Toți copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani sunt bineveniți la aceste cursuri.

Fiecare copil evoluează în ritmul său, iar îndrumătorii vor fi alături de fiecare învățăcel ca să îl ghideze atunci când se împotmolește. În rest, Logiscool promovează învățarea autodidactă, prin experimente și învăță copiii că orice nereușită este de fapt o oportunitate de a învăța.

Care sunt prețurile?

Cursurile Logiscool costă 290 de lei pe lună. Pentru inaugurarea primei școli în România, echipa oferă primilor copii înscriși o reducere de 15% și reducere de grup (chiar și pentru frați).

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close