De ce sa vapezi și de ce sa nu vapezi?

Cu siguranta ai auzit de tigara electronica, mai ales daca esti fumator. Sunt sanse mari sa o fi incercat deja si sa fi ramas fan al acestui produs electronic si de asemenea, sunt sanse sa fi refuzat sa incerci din diverse motive.

Ceea ce este cert este ca numarul celor care folosesc e-tigara este in crestere iar producatorii scot pe piata produse din ce in ce mai performante. Daca nu ai incercat-o pana acum, asta este cel mai bun moment.

De ce sa vapezi?

Evident, daca esti nefumator, vapatul nu reprezinta o solutie foarte buna. Daca esti fumator insa, ai o multime de motive sa incerci tigara electronica:

  • Elimini o multime de riscuri. Fumatul reprezinta riscuri, cel mai mare fiind acela de a dezvolta cancer si de a le da si celor din jur aceeasi boala. Daca vrei ca tu si familia ta sa fiti mai sanatosi, o varianta mult mai buna de a-ti alimenta viciul este tigara electronica. Nu este 100% sanatoasa, asa cum nimic nu este, insa este mult mai sanatoasa decat tigara. Poti sa descoperi asta prin simpla analiza a lichidului pentru tigara electronica.
  • Elimini mirosul. Tutunul miroase urat. Mirosul neplacut intra in maini, in haine, in perdele, in pat si chiar in piesele de mobilier. Nici macar fumatorii nu apreciaza mirosul de tutun, asadar, o solutie ar fi tigara electronica. Nu doar ca nu genereaza miros neplacut, insa poate sa dea chiar un miros placut daca sunt alese aromele corecte.
  • Cheltuiesti mai putin. Este adevarat ca o tigara electronica are un cost destul de piperat in comparatie cu o tigara normala. Per tota insa, la final de luna, poti sa spui ca economisesti foarte mult vapand. Conform statisticilor, vaperii cheltuiesc aproape jumatate din ce cheltuiesc fumatorii.

Lista poate sa continue cu o varietate mai mare de arome, posibilitatea de a vapa in mai multe locuri si faptul ca nu ii deranjezi pe cei din jur.

De ce sa nu vapezi?

Un prim motiv este ca este un viciu. Daca nu fumezi, nu ai niciun motiv sa te apuci de vapat. De asemenea, tigara electronica poate sa reprezinte o grija in plus, deoarece trebuie sa o cureti frecvent si sa ii inlocuiesti piesele atunci cand se strica.

In rest insa, daca o compari cu tutunul, are toate avantajele pe care ti le poti dori.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close