Ce sunt si de unde gasim un magazin cu acaricide si insecticide de calitate

Multi proprietari de case din regiunile in care boala Lyme este frecventa sunt ingrijorati de capuse. Capusa (Ixodes scapularis) este specia care transmite boala Lyme in estul si centrul Statelor Unite, in timp ce muscatura de capusa occidentala (Ixodes pacificus) transmite boala Lyme in vestul Statelor Unite. O muscatura dintr-o capusa imatura, numita nimfa, este cea mai comuna sursa de infectii cu boala Lyme, dar si capusele adulte pot transmite boala. Si in Romania, in ultimii ani, capusele aud evenit o problema reala. S-au raportat numeroase cazuri de muscaturi de capuse, in special la copii, care au tendinta de a se juca in zonele cu multa iarba, sau la prorpietarii de animale, pe al caror corp se descopera adesea aceste creaturi respingatoare. Daca locuiti in apropierea unei zone impadurite in care sunt prezente capusele, este indicat sa luati in considerare mai multe metode de control chimic pentru capuse. Acaricidele sunt o optiune. Esenzi.ro este un magazin cu acaricide si insecticide de calitate.Desi sediul este in Alexandria, produsele pot fi trimise in orice oras, comuna sau sat din tara. Pe site sunt disponibile multe tipuri de insecticide si acaricide, la preturi diversificate si cu calitati diferite. In functie de necesitatile pe care le aveti, puteti face oricand comanda. Mai mult, sunand la numarul de telefon de pe site, puteti sa va sfatuiti cu personalul in legatura cu ce produs este mai indicat pentru a va ajuta cu problema dvs. Si totusi, multi oameni care abia s-au mutat la casa, nu stiu exact ce sunt aceste substante. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre modul de utilizare a acaricidului pentru capuse.

Ce sunt acaricidele?

Acaricidele sunt pesticide care omoara capusele si acarienii, grupuri restranse de nevertebrate. Ele reprezinta o parte a unei strategii de control a capuselor in jurul caselor si ar trebui combinate cu alte masuri pentru reducerea habitatului capuselor. Un acaricid de control pentru capuse va include ingrediente active precum permetrina, cyfluthrin, bifentrina, carbaryl si piretrina. Aceste substante chimice sunt uneori numite insecticide acaricide, dar capusele sunt arahnide, nu insecte, deci aceasta denumire nu este tocmai exacta din punct de vedere tehnic. Unele acaricide sunt disponibile pentru a fi folosite de catre proprietarii de case. Altele pot fi vandute numai persoanelor autorizate (cum ar fi companii speciale de dezinsectie si dezinfectie), asa ca va trebui sa angajati un profesionist pentru a le aplica. Pamantul diatomic este o alternativa non-chimica care poate ajuta la suprimarea populatiilor de capuse.

Cum se utilizeaza un acaricid

Exista doua moduri principale de utilizare a acaricidului pentru controlul capuselor. In primul rand, acaricidul poate fi aplicat pe o intreaga zona. In al doilea rand, poate fi folosit pentru a trata vietuitoarele care transporta capuse, inclusiv rozatoare si caprioare. Cel mai bun moment pentru o aplicare de acaricid pe intreg teritoriul este de la mijlocul lunii mai pana la jumatatea lunii iunie, cand capusele sunt in faza nimfei. O alta aplicatie poate fi facuta toamna, pentru a lovi capusele adulte. Acaricidele pot fi aplicate habitatelor taiate din jurul resedintei, inclusiv zonele impadurite si marginile acestora, zidurile de piatra si gradinile ornamentale. Utilizarea acaricidelor in pajisti este recomandata numai atunci cand zonele rezidentiale sunt situate chiar langa padure sau includ sectiuni impadurite. 

Pentru tratarea animalelor care poarta capuse, se pot amplasa cutii de momeala si posturi de alimentare pentru caprioare. Aceste dispozitive atrag animalele cu alimente sau material de cuibarit, apoi li se administreaza cu un acaricid. Procesul este inofensiv pentru animal si poate ajuta la suprimarea populatiilor de capuse din zona. Este posibil sa fie necesare permise, asa ca consultati autoritatile locale inainte de instalarea acestora. 

Alte modalitati de a tine capusele departe de casa includ urmatoarele strategii:

Capusa se hraneste in principal cu sange de la caprioare si rozatoare cu coada alba, astfel incat reducerea intrarii in gradina dvs. pentru aceste creaturi poate reduce si populatia de capuse. Instalarea unui gard in jurul proprietatii poate ajuta la tinerea caprioarelor la distanta.

Iarba inalta, tufisurile, frunzele si resturile asigura habitatul capuselor, asa ca pastrati iarba taiata si indepartati-o din jurul casei. Stivuiti perfect lemnul si luati in considerare indepartarea gramezilor de piatra si de lemn. Adaugarea unei benzi de mulci sau pietris, in latime de trei metri, poate impiedica capusele sa traverseze gradina dintr-o zona impadurita din apropiere. Indiferent de masurile pe care le luati, contactati echipa de la esenzi.ro pentru un sfat profesional.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close