Tipuri de hidroizolații

Tipuri de hidroizolații pe care trebuie să le faci la o casă

Este bine cunoscut faptul că apa este unul dintre cei mai mari dușmani ai unei construcții. Infiltrațiile de apă scad rezistența unei case și favorizează apariția igrasiei și a mucegaiului.

Pentru a stopa trecerea sau infiltrarea apei corect, hidroizolația trebuie realizată doar de către firme autorizate, care pot garanta prin contract calitatea lucrărilor oferite, cât și termenii de predare.

Hidroizolația unei clădiri trebuie făcută atât în partea superioară (acoperiș, terasă), cât și în partea inferioară (fundație, pivnițe și beci).

Hidroizolație pentru acoperiș

Oamenii care locuiesc la ultimul etaj știu exact cât de importantă este hidroizolația. Dacă în trecut, cumpărarea apartamentelor la ultimul etaj era ceva de temut din cauza infiltraților de apă, în ziua de astăzi nu mai reprezintă o problemă datorită serviciilor oferite de către specialiști.

Firma autorizată de hidroizolație pentru acoperiș în București este la mare căutare datorită faptului că lucrează doar cu materiale de calitate. Un acoperiș hidroizolat cu membrana EPDM este cea mai bună, sigură și economică soluție pentru casa ta, deoarece durata ei de viață poate ajunge până la 50 de ani.Totodată, este un material pe care te poți baza, întrucât își menține proprietățile indiferent de temperatură.

Hidroizolație pentru fundație, pivnițe și beci

Realizarea hidroizolație pentru fundație, pivniță și beci este una dintre cele mai complexe lucrării. Dacă o clădire nu este bine hidroizolată la bază, apa se infiltrează în zidurile subsolurilor, lucru care duce la deteriorarea zidului, datorită apariției de mucegai, igrasiei și umidității crescute în incintă.

Când se fac lucrările de hidroizolație? Înainte de începerea lucrării, profesioniștii trebuie să verifice dacă perimetrul ce va fi izolat îndeplinește toate condițiile, și anume, suprafața trebuie să fie nivelată, uscată, fără corpuri ascuțite și fără urme de substanțe petroliere.

Terenul unde se realizează construcția trebuie să fie rezistent și să fie situat într-un loc care să nu fie afectat de alunecări de teren, seisme sau infiltrați de apă.

Hidroizolațiile pentru subsoluri sau fundații sunt realizate cu membrana EPDM Firestone. Pentru a beneficia de durabilitatea proiectului și eficiența acestuia, proiectul trebuie realizat doar de către specialiștii care pot respecta instrucțiunile oferite de către producător.

Hidroizolații terase de bloc

Atunci când locuiești la bloc este foarte important să te documentezi și să alegi cel mai bun serviciul de hidroizolații terase de bloc. Un lucru este cert, nu există lucrări ieftine și de durabilă.

Infiltratiizero este o firmă autorizată ce lucrează doar cu materiale de calitate, astfel încât să asigure calitatea lucrării oferite. În plus, sunt dotați cu toate echipamentele necesare pentru a duce proiectul la bun sfârși în timp record.

Specialiștii sunt aici pentru tine și te vor îndruma să iei cea mai potrivită alegere privind calitatea lucrării. Chiar dacă este un proiect costisitor, trebuie să te gândești că faci o investiție pe termen lung, până la urmă este vorba despre siguranța și confortul familie tale.

 Infiltratiizero.ro oferă servicii complete de hidroizolații hale industriale.Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, specialiștii asigură consultanță gratuită, astfel încât tu să primești cea mai avantajoasă ofertă pentru afacerea ta.

Optimizare SEO pentru site-ul Infiltratiizero.ro asigurată de Outcave solutions.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close