Medalie de aur pentru containerul pliabil Schoellerallibert

Cei mai buni adora competitiile si nu pot sta in afara lor. Mi-o amintesc pe Nadia Comaneci in anii sai de glorie: zbura pe aparate si dadea impresia ca nu are oase. Salturile si acrobatiile ei erau perfecte, tinuta ireprosabila, era de departe cea mai buna gimnasta, de aceea a spart codurile de punctaj, fiind prima gimanasta care a primit nota 10 intr-un concurs.

Gabi Szabo a fost un alt nume mare care ne-a adus emotii, dar si bucurie. Nu puteam sa ma impac cu ideea ca participa la o cursa si iese pe locul doi sau trei. Ea trebuia sa castige si simteam ca imi plesneste inima, cand la jumatatea cursei era a saptea sau a opta!

Pe masura ce se apropia finalul insa recupera cate un loc, pana ajungea sa treaca prima linia de sosire. Sa fii cel mai bun in domeniul tau, ai nevoie de:

-talent. Si daca produci containere pliabile ai nevoie de talent

-pricepere in ceea ce faci si intelepciune. Fara pregatirea teoretica celelalte caracteristici se depreciaza usor-usor.

-o baza materiala. Si ca antreprenor si ca sportiv ai nevoie de acest ingredient indispensabil. Marii sportivi au nevoie de echipamente adecvate si de locuri special amenajate unde sa se antreneze zilnic.

-capacitatea de a inova domeniul respectiv. In general, medaliile de aur vin dupa introducerea unor stiluri sau elemente personale sau dupa descoperirea unei retete personale de castigare a curselor.

Schoellerallibert.com a obtinut medalia de aur pentru unul dintre containerele sale industriale datorita faptului ca este un produs revolutionar. Acest producator-distribuitor de ambalaje din plastic s-a inscris in competitie cu peste 35 de concurenti din lumea intreaga si cu 319 proiecte inscrise in competitie.

Containerul a fost medaliat deoarece:

-cantareste foarte putin, un criteriu care hotaraste calitatea ambalajelor. In lumea producatorilor moderni este nevoie de ambalaje care sa asigure depozitarea/pastrarea unei cantitati industriale de produse, dar sa cantareasca foarte putin.

-sa ocupe putin loc, cand nu este folosit. Cotainerul medaliat cu aur la Praga intr-o competitie atat de serioasa este pliabil, prin urmare nu ocupa mult spatiu in magazie. Astfel de ambalaje pot fi pastrate in stive, puse cu atentie unele peste altele si in acest mod se economiseste spatiu.

-este foarte rezistent si securizeaza marfuri pretentioase: suc de fructe, pulpa de fructe, legume pasate sau pasta de fructe si legume. Fermierii si producatorii de la fabricile de prelucrare legume-fructe sunt interesati de astfel de ambalaje ca sa diminueze pierderile la aceste produse perisabile pe distante mari.

Schoellerallibert.com distribuie si containere pliabile din plastic pentru activitatile industriale, cum este Magnum Optimum.

Acest producator a perfectionat permanent linia produselor sale, incat a reusit sa le faca sa cantareasca mai putin cu 7-10%, in conditiile in care reusesc sa asigure manipularea si transportul unei cantitati mai mari de marfuri.

Containerele din agricultura, industrie, constuctii si alimentatie vin la pachet cu alte mari avantaje:
-sunt reciclabile. Ele nu raman sa polueze mediul, aruncate undeva in mijlocul naturii, ci sunt reciclate si transformate in materii prime contribuind in acest fel si la economii substantiale.
-sunt returnabile. O activitate sezoniera nu obliga la cumpararea acestor containere, ci se poate reduce la inchirierea lor.
-sunt gandite sa fie usor de manipulat, in ciuda greutatii mari, cand sunt incarcate. Ele pot fi montate pe sine, pe roti antiderapante sau pe picioare metalice solide, cand nu sunt mutate din loc .
-se pot spala foarte usor si temeinic pentru pastrarea igienei.
-pot fi prevazute cu senzori pentru urmarirea procesului de incarcare-distributie a marfurilor.

In trecut se excludea complet din planul de afaceri transportul lichidelor cu masinile la distante atat de mari. Manipularea lichidelor, a produselor cu zeama era posibila numai cu cisterne speciale, care erau greu de igienizat dupa utilizare.

Prin gama variata de ambalaje din plastic pe care o furnizeaza in intreaga tara, Schoellerallibert.com raspunde nevoilor persoanelor fizice, ale micilor producatori si ale producatorilor la scara industriala.

Ambalajele au un pret acceptabil, raportat la rezistenta lor si la toate caracteristicile care le fac atat de dorite si de utilizabile.

Porducatorul prezentat mai sus este receptiv la dorintele clientilor sai, astfel ca realizeaza ambalaje la comanda, dupa proiectul beneficiarului sau conform nevoilor sale, proiectate de catre tehnicienii producatorilor.
Ne bucuram ca pe piata ambalajelor din plastic din tara noastra se afla produse medaliate cu aur in competitiile internationale cu numerosi participanti!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close