Ce servicii oferă o agenție de marketing online?

Orice afacere online aflată la început de drum este o nouă provocare pentru antreprenori. Găsirea unei metode de promovare potrivite pentru noua ta afacere, poate fi o misiune destul de dificilă, mai ales dacă nu știi de unde să începi.

Agențiile de marketing au luat naștere din dorința de a le oferi antreprenorilor un partener de încredere care să îi facă vizibili în mediul online.

Foarte multe persoane de afaceri evită să apeleze la serviciile oferite de o agenție marketing online din cauza costurilor. Este adevărat, fiecare serviciu oferit costă, dar nu este nimic de speriat.

Fiind la început de drum nu este nevoie să investești sume colosale de bani, pentru început este suficient să aloci un buget lunar pentru promovare, oricât de mic ar fi el. Prin simplu fapt că creezi o prezentă în mediul online, este un pas înainte pentru afacerea ta.

Iată care sunt serviciile oferite de  agenția  de marketing Digital Manifest:

   – Dezvoltare website

În ultimii ani, tot mai mulți oameni de afaceri decid să-și deschidă o afacere în mediul online. Există câțiva pași importanți pe care orice antreprenor la început de drum trebuie să-i urmeze.

Înainte de toate trebuie să-și cumpere un domeniu (numele site-ului) și să plătească lunar sau anual găzduire. Pentru cei care nu știu găzduirea este un fel de chirie. Spre exemplu, dacă deții o afacere în mediul offline ești nevoit să plătești chirie pentru spațiul închiriat, exact la fel stă treaba și în mediul online.

După ce ai cumpărat domeniu, nu-ți rămâne de făcut decât să contactezi specialiștii Digital Manifest pentru a-ți crea site-ul de prezentare sau magazinul online.

   – Seo și GOOGLE ADS

Cum devii vizibil în mediul online? Simplu, ai nevoie de campanii de promovare plătite. Datorită experienței vaste în domeniu, agenția de marketing îți aduce clienții mai aproape de tine. Seo și GOOGLE ADS

   – Social Media

Rețelele sociale sunt unele dintre cele mai bune metode pentru a-ți face afacerea cunoscută în mediul online. Spre exemplu, Facebook este cea mai mare rețea de socializare, fiind accesata zilnic de milioane de utilizatori.

Echipa Digital Mainfest poate fi vocea ta în online.

   – Content Writing

Pentru a transmite un mesaj puternic către potențialii clienți ai mare nevoie de servicii de content writing. Agenția realizează postări care sa genereze interacțiune cu ajutorul textelor bine gândite și al imaginilor de impact.

   – Influencer Marketing

Pentru a-ți crea un brand puternic ai nevoie să-ti asociezi imaginea cu cea a unui influencer. Specialiștii Digital Manifest vin în ajutorul tău și aleg influencerul potrivit pentru a testa produsele tale sau pentru a scrie advertoriale plătite despre afacerea ta.

   – Strategii și campanii

Nu știi de unde să începi? Nu este nicio problemă deoarece un specialist în domeniu îți va analiza business-ul pentru a descoperi care este cea mai bună strategie de marketing pentru ca afacerea ta să prospere.

Cu ajutorul oamenilor potriviți, afacerea ta își va atinge mai repede obiectivele. Nu mai aștepta și trimite un e-mail la adresa hello@digitalmanifest.ro pentru a cere o oferta de preț, personalizată nevoilor tale.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close