Ce laptop să cumpăr? Top 3 alegeri în 2021

Trăim într-o lume în care smartphone-urile sunt omniprezente, tabletele sunt o comoditate și chiar și ceasurile inteligente sunt un lucru despre care oamenii vorbesc în mod obișnuit. Dar de-a lungul tuturor acestor progrese, umilul laptop a perseverat – și dintr-un motiv întemeiat.

Când vine timpul pentru muncă, indiferent dacă este vorba de editarea fotografiilor, scrierea multor e-mailuri, redactarea documentelor sau păstrarea legăturii cu colegii și familia, laptopul este ajutorul ideal.

Mai jos am ales cele mai populare 3 modele de laptopuri pe care le poți cumpăra chiar acum și care îți vor satisface orice nevoie fără probleme.

Dorești mai multe recomandări de laptopuri? Îți sugerez să citești acest articol care te va ajuta să alegi cel mai bun laptop pentru tine. La sfârșit vei găsi și un ghid al cumpărătorului pentru a știi ce să ai în vedere atunci când cumperi un laptop nou.

  1. Asus X509JA

Foarte receptiv datorită stocării rapide SSD, Asus X509JA este un nou laptop elegant și ușor, cu ecran Full HD de 15.9 inch, conceput pentru utilizarea zilnică. Vine cu un procesor Intel Core i5 de ultimă generație, are o conexiune USB 3.1 Type-C, dar cantitatea lui de RAM este standard – 8 GB. În ceea ce privește autonomia, poți conta pe aproximativ 5 ore de utilizare ușoară, ceea ce nu este rău deloc pentru un laptop care cântărește sub 2 kg.

  1. Lenovo IdeaPad 3 15IML05

Uneori nu ai nevoie de cel mai rapid laptop – ai nevoie doar de ceva accesibil, care să funcționeze bine pentru birou sau pentru școală. Lenovo IdeaPad 3 se potrivește perfect pentru astfel de cazuri. Are specificații modeste, dar vine cu un preț foarte accesibil, fiind o achiziție excelentă. De exemplu, îți oferă un procesor Intel Core i3-10005G1 Ice Lake. De asemenea, are memoria RAM de 8 GB și un SSD de 256 GB pentru stocare, care vor fi suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

  1. Huawei MateBook D14

Huawei MateBook D14 ar trebui să fie luat în considerare de toți studenții și utilizatorii productivi, în special cei pentru care raportul calitate-preț este o prioritate. Nu numai că are un hardware relativ puternic, care asigură executarea rapidă a tuturor sarcinilor zilnice, inclusiv pentru munca de birou și chiar unele jocuri ușoare, dar durata de viață a bateriei este aproximativ 14 ore de navigare pe web și 10 ore și jumătate de redare a videoclipurilor. De asemenea, vine cu un senzor de amprentă super-rapid și o funcție interesantă numită „Huawei Share”, care îți permite să te conectezi fără efort la smartphone-ul tău Huawei.

Din aceiași categorie

Close
Close