AirHelp – Soluția pentru obținerea despăgubirilor pentru zborurile întârziate sau anulate

Obțineți despăgubiri pentru zborurile întârziate sau anulate cu ajutorul AirHelp

AirHelp este o companie care ajută călătorii să obțină despăgubiri pentru zborurile întârziate, anulate sau suprarezervate. Compania a fost fondată în 2013 de Henrik Zillmer, Christian Nielsen și Nicolas Michaelsen și afirmă că a ajutat peste 17 milioane de oameni să obțină despăgubiri pentru zborurile lor, în total peste 1 miliard de dolari. Compania operează în peste 30 de țări și are birouri în New York, Londra, Berlin și Rio de Janeiro.

AirHelp: soluția rapidă și ușoară pentru obținerea despăgubirilor de la companiile aeriene

Pentru a folosi AirHelp, călătorii trebuie să furnizeze informațiile zborului și compania va face tot restul. Acest lucru include verificarea eligibilității zborului pentru despăgubiri și completarea formularelor necesare. Dacă cererea este acceptată, AirHelp percepe o procentaj din despăgubire ca taxă.

AirHelp – o opțiune de încredere pentru obținerea despăgubirilor pentru zborurile întârziate sau anulate

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării AirHelp este că elimină problemele legate de obținerea despăgubirilor pentru zborurile întârziate sau anulate. Mulți călători pot să nu fie conștienți de drepturile lor sau să nu știe cum să obțină despăgubiri. AirHelp simplifică procesul prin îndeplinirea tuturor formalităților.

Cu toate acestea, AirHelp a primit unele critici pentru taxele sale. Compania percepe un procentaj din despăgubirea primită, ceea ce unii oameni consideră că este prea mare. Alții au reclamat perioada lungă de timp necesară pentru procesarea cererilor, unii raportând că poate dura chiar și câteva luni, eu de exemplu am primit o despăgubire dupa aproximativ 5 luni, pentru un zbor Cluj-Viena.

În ciuda acestor critici, AirHelp are o reputație puternică și a ajutat mulți călători să obțină despăgubirile la care au dreptul. Compania are un grad mare de succes și are o echipă de profesioniști.

Poți solicita ajutorul lor direct aici iar dacă ai întrebări poti lăsa un comentariu și îți voi răspunde din experiența mea cu ei.

Din aceiași categorie

Back to top button