Ce echipamente HoReCa sunt necesare intr-o brutarie?

Conform tuturor statisticilor, romanii se numara printre cei mai mari consumatori de paine si de produse de brutarie din Europa. Asa au stat lucrurile in urma cu cateva zeci de ani si la fel stau si astazi. Tinand cont de acest fapt, este firesc ca brutariile sa se numere printre afacerile de succes, indiferent de orasul sau comuna in care decideti sa faceti o astfel de investitie.

Pentru a le oferi clientilor produse de cea mai buna calitate, veti avea nevoie de o serie de echipamente HoReCa specifice. Este vorba, in primul rand, de cuptoare speciale, dar si de mese de preparare, de malaxoare pentru aluat, hote sau portionatoare.

Pe toate acestea le puteti cumpara cu deplina incredere de la Fresco Expert, compania care sustine geniul in bucatarie si comercializeaza echipamente HoReCa de cea mai buna calitate de mai bine de un sfert de secol. Iata cateva dintre produsele disponibile chiar in acest moment in magazinul online Fresco.ro!

Cuptoare de brutarie create pentru performanta!

Fresco Expert va ofera cele mai performante cuptoare disponibile pe piata romaneasca, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Ele asigura in acelasi timp o coacere rapida, un consum redus de energie si o folosire cu pana la 30% mai eficienta a spatiului de coacere.

In plus, aceste echipamente HoReCa au un design modern si layout-uri modulare, iar unele dintre ele dispun de sisteme automate de curatare. Astfel, fiecare etapa a utilizarii devine mai simpla, fiecare angajat fiind capabil sa le utilizeze fara probleme sau complicatii.

Sunt disponibile 17 produse provenite de la branduri de top, precum Virtus Group GmbH, Debag si Tecnoeka. Puteti alege intre cuptoare cu control digital, electromecanic, electronic sau cu functie de touch control. Un alt reper important – in functie de marimea afacerii pe care o detineti sau o conduceti – este reprezentat de numarul de tavi. Sunt disponibile modele cu 2 pana la 17 tavi.

Spre exemplu, un cuptor electric cu 4 tavi de 480 pe 340 de milimetri, dotat cu umidificare si control digital, este disponibil la pretul de 4 261 de lei plus TVA. Pe de alta parte, un cuptor electric cu 12 tavi, cu umidificare, functii gastronomice, 99 de programe si sistem automat de spalare poate fi cumparat la pretul de 79 818 lei plus TVA. In functie de propriile necesitati, veti gasi multe alte modele, cu diferite specificatii si preturi.

Toate produsele necesare intr-o brutarie!

Mesele de preparare sunt echipamente HoReCa esentiale pentru o bucatarie profesionala care doreste sa obtina rezultate remarcabile. Ele sunt dotate cu blaturi din inox sau din granit si au o mare capacitate de depozitare. Pot fi cu sau fara rebord si, in functie de model, au in dotare cuve pentru ingredientele folosite.

Malaxoarele pentru diferite tipuri de aluat au, la randul lor, un rol important in cresterea semnificativa a calitatii produselor de brutarie. Este disponibila o gama variata, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala sau cu furca, de diferite capacitati. Produsele sunt echipate cu protectie pentru reducerea eliberarii prafului de faina in zona de lucru sau cu sisteme care previn cresterea aluatului in timpul procesului de mixare.

Pentru orice alte tipuri de echipamente HoReCa necesare intr-o brutarie, vizitati magazinul online Fresco.ro! Sunt oferite inclusiv consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare! Tot ce va ramane de facut este sa va rasfatati clientii cu cele mai bune produse de brutarie!

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close