Cat costa o protectie de pat pentru copii?

Barierele si aparatoarele de pat sunt accesorii special concepute pentru a preveni caderea micutilor in timp ce dorm, fiind de un real ajutor pentru momentul de trecere de la patut la pat.

Pe site-ul buy4baby.ro exista modele de protectie de pat pentru copii in forme si dimensiuni variate, astfel incat parintii sa poata proteja prichindeii de orice varsta! Trebuie doar sa aleaga tipul potrivit, sa tina cont de materialul din care sunt confectionate, de sistemul de prindere si de dimensiuni, dar si de necesitatile micutului si de stilul de somn al acestuia.

Aparatoare de pat din spuma de memorie

Unii copii au nevoie de un sprijin suplimentar pentru a evita caderea in timpul somnului. Pentru acestia, o bariera de protectie din spuma de memorie ar putea fi cea mai potrivita alegere.

Un astfel de produs poate avea lungimea de pana la 180 cm, nu este restrictiv si nu aluneca din pat pentru ca se fixeaza cu chingi de siguranta. Partea textila este detasabila si lavabila in masina de spalat.

Se poate cumpara la bucata la pretul de 250 de lei.

Bariera laterala pentru pat sau patut

Daca micutul este la varsta cand se ridica in picioruse, invata sa mearga si isi foloseste gurita pentru a descoperi mediul inconjurator, ai nevoie de un tip de protectie pat copii cu inaltimea de cel putin 80 de cm.

Din fericire, poti gasi acest produs in variate dimensiuni si inaltimi. Intrucat este dotat cu un picior de prindere si o chinga de siguranta, il vei putea monta pe orice pat sau patut.

Daca vei alege un model cu inaltime reglabila, va fi mai usor sa alegi nivelul potrivit pentru a avea acces mai usor la copil. Totodata, bara care stabileste inaltimea barierei este dotata cu un sistem de eliberare rapida, dar si cu o incuietoare de siguranta care va impiedica prichindelul sa coboare singur din patut.

Pretul pentru aceste bariere laterale variaza in functie de dimensiuni intre 300 si 400 lei.

Bumper impletit

Daca vrei o protectie de pat pentru copii cu varsta pana in sase luni, poti alege un model din material textil placut la atingere cum ar fi un bumper impletit. Acesta asigura somnul micutului, impiedicand lovirea lui de cadrul patutului.

Se poate spala manual sau in masina de spalat si este disponibil in culori si in modele diferite. De asemenea, il poti gasi in lungimi variate, astfel incat sa poti alege exact ceea ce se potriveste mai bine cu dimensiunea patutului.

Pretul unui bumper impletit variaza in functie de lungime, fiind cuprins intre 300 si 350 de lei.

Cum alegi cea mai buna protectie de pat pentru copii?

Toate modelele de aparatori sau bariere de pat pentru copii sunt concepute pentru a impiedica pericolul caderii micutului in timp ce doarme sau cand se ridica in picioruse. Le poti gasi in modele diferite, astfel incat sa poti alege exact ceea ce iti trebuie, pretul fiind cuprins intre 250 si 400 lei.

O protectie de pat pentru copii de calitate trebuie sa fie robusta, usoara si rezistenta. Totodata, este important sa corespunda necesitatilor micutului, sa aiba un sistem de prindere sigur, inaltimea corespunzatoare, sa nu impiedice fluxul de aer si sa permita supravegherea adecvata a copilului. In plus, materialele din care este confectionata ar trebui sa fie de cea mai buna calitate, iar partea textila sa fie placuta la atingere, detasabila si lavabila in masina de spalat.

Investeste inteligent in siguranta copilului tau si in linistea ta si alege modelul potrivit de protectie pat copii!

Din aceiași categorie

Back to top button