Smoothie-uri delicioase și sănătoase pentru creșterea imunității

Smoothie pentru imunitate

Ai imunitatea scăzută? Ești în căutarea unui tratament eficient și ieftin? Cel mai bun și natural tratament este o alimentația sănătoasă și echilibrată. Un smoothie plin de vitamine și minerale îți oferă energie pentru întreaga zi.

Dacă adopți un stil de viață sănătos, consumi zilnic fructe și legume proaspete, cu siguranță corpul tău îți va mulțumi. Nu înteleg de ce unii au impresia că persoanele care adoptă un stil de viață echilibrat nu se mai pot bucura de delicii culinare. Putem mânca pizza, prăjituri, cartofi prăjiți și tot ce ne dorim, trebuie doar să existe un echilibru.

Dacă în ultimul timp ai făcut mici excese culinare și simți nevoia unui meniu mai ușor, pentru a facilita procesul natural de detoxifiere începe să bei un smoothie pe zi, preparat doar din legume și fructe proaspete.

RokadaLife este alături de persoanele care vor să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat, vor să slăbească câteva kilograme nedorite sau pur și simplu își doresc o gustare sănătoasă și delicioasă, fără să conțină coloranți, conservanți sau aditivi.

Smoothie proaspăt, natural și sănătos

Smoothie proaspăt

RokadaLife nu este doar un magazin online apărut peste noapte, ci în spatele echipei se află oameni care cred în ceea ce fac și colaborează cu medici nutriționiști pentru a crea și oferi oamenilor un smoothie savuros și hrănitor pentru organism.

Pentru a obține un smoothie 100% raw, crud și sănătos, folosesc doar cele mai proaspete fructe și legume presate la rece.

Green express conține mango, castravete, baby spanac, chlorela, busuioc, apă. Sticla are 330 de ml și 96 kcal.

Beneficii smoothie verde: ajută metabolismul şi procesul de digestie, previne constipaţia, reduce inflamația, accelerează vindecarea, reduce stresul oxidativ și ajută la formarea hemoglobinei.

Smoothie pentru creşterea imunităţii și detoxifierea organismului

creşterea imunităţii

Red heart conține morcov, sfeclă roşie, lămâie, seminţe floarea soarelui, ghimbir. Sticla are 330 de ml și 184 kcal.

Beneficii smoothie roșu: crește imunitatea și detoxifică organismul, contribuie la scăderea tensiunii arteriale, previne atacurile de inimă şi bolile cardiovasculare.

Pe site-ul RokadaLife sunt disponibile mai multe tipuri de smoothie, fiecare având beneficii asupra sănătății. O sticlă de smoothie costă doar 15 lei.

Dacă ai întrebări, contactează un membru al echipei la adresa rokadalife@gmail.com sau sună la numărul de telefon 0372 902745.

In cât timp trebuie consumat un smoothie?

Presarea la rece este cea mai bună metodă de a extrage din fructe, legume sau frunze maximum de nutrienţi si enzime, reducându-se astfel procesul oxidativ. Datorită faptului că nu folosesc pasteurizarea sau pascalizarea (HPP), smoothie-urile pot fi păstrate 48 de ore la frigider, fără să îşi piardă gustul, culoarea şi nutrienţii.

Este bine să consumăm smoothie zilnic?

Chiar dacă este un smoothie natural plin de vitamine și minerale este bine să nu facem excese. Un singur pahar de smoothie pe zi este mai mult decât suficient.

Aceste smoothie-uri nu trebuie să înlocuiasă toate mesele, ci doar una. Sau mai pot fi consumate ca și gustare, dacă sunt slab calorice.

Smoothie-urile devin bombe calorice atunci când conțin tot felul de ingrediente, cum ar fi zahăr, miere, siropuri, înghețată etc. Ține minte, unele smoothie-uri sunt sănătoase și benefice pentru organism și unele sunt bombe calorice. Citește întodeauna lista de ingrediente sau dacă îl prepari singur acasă nu adăuga tot felul de ingrediente. Cu cât este mai simplu cu atât este mai bun și sănătos.

Smoothie-urile pot fi consumate de toată lumea, inclusiv de copiii care nu consumă suficiente legume și fructe. De asemenea, sunt foarte bune pentru persoanele care au probleme cu dentiția (nu pot mușca și mesteca legume și fructe crude sau tari).

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close