Autocolant decorativ de la Folina pentru diverse suprafete

Daca ai o masuta de cafea sau un birou vechi care are nevoie de o suprafata noua pentru a fi rafinat, ai putea face o multime de lucruri care sa ii ofere un alt aspect. Sau poti chiar sa imbraci cu totul mobilierul acela vechi pe care, oricum, nu ai cui sa-l dai. Nu este vorba despre restaurari costisitoare si nici nu trebuie sa apelezi la serviciile unor mesteri desavarsiti. Cu ajutorul unui simplu autocolant decorativ poti sa faci chiar tu aceasta schimbare de aspect a mobilierului. Rapid si cu cheltuieli minime!

Autocolantul decorativ il cumperi dintr-un magazin specializat precum Folina. In cazul in care nu ai auzit niciodata de autocolantul decorativ, trebuie sa stii ca este un fel de tapet. Exista adeziv pe o parte si o culoare sau model pe cealalta. Autocolantul decorativ este disponibil in zeci de culori si modele, astfel incat sa poti gasi intotdeauna ceva care sa se potriveasca decorului. Pentru a aplica, trebuie doar sa decojesti suportul si sa lipesti folia pe suprafata.

Curata mai intai mobilierul. Nu trebuie sa lustruiesti suprafata inainte. Doar asigura-te ca aceasta este curata si fara denivelari pentru a intinde perfect autocolantul.

Taie bucata de hartie astfel incat sa se potriveasca inainte de a indeparta adezivul si a lipi. Lipeste usor, cu multa rabdare, indreptand autocolantul in asa fel incat sa nu existe  bule de are sub. Masurarea si taierea corecta a autocolantului este esentiala pentru a obtine un aspect bun. Din fericire, acesta are linii grila pe spate, ceea ce face aceasta sarcina cu adevarat usoara. 

Vei vedea cum aspectul se schimba imediat dupa ce ai aplicat autocolantul decoartiv. Este, intr-adevar, o metoda simpla si foarte rapida de a da o noua infatisare, nu numai unei piese de mobilier, ci intregii locuinte. Autocolantul poate fi lipit pe lemn, plastic si multe alte suprafete.

Cu Folina.ro poti decora cu stil si cu bani putini!

Poate te interesează și: Top 10 plugin-uri de optimizare imagini pentru un site bazat pe WordPress

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close