Top 5 lucruri pe care ar trebui să le cumperi pentru un nou-născut – Cum să fii pregătit pentru venirea lui pe lume?

Felicitări! O sarcină trebuie întâmpinată mereu cu dragoste și bucurie, indiferent de circumstanțe. Suntem siguri că îți dorești ca ființa nouă căreia îi dai viață să se bucure mereu doar de ce este mai bun. Și mai știm că ești conștient de faptul că acest nou-născut este și va fi responsabilitatea ta, iar acest lucru poate să te sperie sau să te copleșească. Ce poți face? În timpul care a mai rămas până la venirea lui pe lume ai suficient timp pentru a te pregătii. Pe lângă multe alte lucruri, este important să te asiguri că ai cumpărat câteva lucruri de care va avea nevoie atât imediat după naștere, cât și puțin mai încolo.

Iată primele 5 lucruri pe care ar trebui să le cumperi pentru viitorul tău copil

1. Sănătate
Știm cu toții vorba: „Sănătatea nu se dă pe bani”, dar adevărul este că uneori banii te pot ajuta destul de mult când suferi de o boală, mai ales dacă ne gândim că orice tratament medicamentos costă bani. Poate te gândești că bebelușul din burtică este perfect sănătos, deci de ce să îți faci griji legat de asta. Ei bine, te poți gândi la următorul lucru: dacă ar exista acum posibilitatea să faci ceva ce îți va ajuta copilul când se va confrunta cu o problemă de sănătate în viitor, ai face-o? Cel mai probabil, răspunsul tău este da.

Ei bine, recoltarea de celule stem poate fi un lucru pe care să îl cumperi pentru sănătatea copilului tău. Acest tip de celule s-a dovedit a fi foarte eficient în medicina regenerativă și poate trata boli care pentru mulți sunt considerate incurabile. Ce trebuie să faci? Interesează-te bine și alege o bancă pentru celule stem de încredere. Poți afla mai multe despre procesul de stocare și recoltare, precum și mai multe despre celule stem de la babystem.ro.

2. Hăinuțe pentru bebe
Hainele pentru copii sunt categorizate de obicei în funcție de vârstă. De exemplu, un body pentru copiii între 3 și 6 luni de la un anumit brand, ar putea să fie strâmt pentru copilul tău de 4 luni, în timp ce hainele produse de un alt brand ar putea să îi vină perfect. Caută haine care menționează și greutatea și înălțimea celui mic. Astfel le vei găsi pe acelea ce i se vor potrivi cel mai bine bebelușului tău.

Unii bebeluși au nevoie imediat de haine pentru 3 luni. Acest lucru este greu de prevăzut, așadar nu strica să ai în bagajul pentru travaliu și haine mai mari decât crezi că va avea nevoie.

3. Scutece
Indiferent că folosești scutece reutilizabile, de unică folosință sau o variantă de mijloc, copilul tău va avea nevoie cel mai probabil de 10-12 scutece pe zi la început. Dacă folosești scutece de unică folosință, fii pregătit cu mai multe scutece de la mai multe branduri. În cazul în care un anumit model irită pielea celui mic, este bine să ai o alternativă la îndemână. De asemenea, vei avea nevoie de ceva cu care să îl cureți. Așadar, indiferent că folosești șervețele umede sau alte materiale, asigură-te că ai foarte multe.

4. Cărucior și scaun pentru mașină
Copilul va trebui transportat iar brațele tale nu sunt de super erou. Pentru confortul și siguranța ta și a copilului, ai nevoie să investești într-un cărucior și un scaun de mașină de calitate. Alege un cărucior în funcție de nevoile tale. Ai nevoie de spațiu de depozitare?  Căruciorul este confortabil astfel încât copilul să poată să adoarmă în el? Poți spăla părțile textile cu ușurință?

În mod asemănător, un scaun pentru mașină sigur este obligatoriu. Nu cumpăra un scaun pentru copii la mâna a doua. Normele de siguranță s-au schimbat peste ani, și este posibil să constați că un scaun de mașină pentru copii vechi nu mai este conform. Majoritatea scaunelor de mașină au o etichetă cu data de expirare, deci asigură-te că o verifici înainte să cumperi scaunul.

5. Obiecte pentru alăptat
Indiferent că îți vei hrăni copilul la sân sau cu biberonul, vei avea nevoie atât de un dispozitiv pentru recoltarea laptelui de la sân atunci când este nevoie, cât și de un biberon. Nu uita și de alte obiecte, cum ar fi o babețică pentru ca cel mic să nu se murdărească peste tot atunci când regurgitează. Accesoriile pentru igienizarea biberoanelor pot fi de asemenea necesare. Multe mămici au cumpărat perii speciale care le ajută să își facă treaba mai ușor.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close