Legea interzice utilizarea pungilor de plastic! Pungi hârtie?Da!

Utilizarea pungilor de plastic este un subiect pe muchie de cuțit când e vorba de lege. Folosim pungi hârtie în detrimentul celor de plastic?

Bineînțeles că recomandarea este să folosim pungi hârtie de fiecare dată și să renunțăm de tot la pungile de plastic. 

Comercianții nu mai au voie să vândă sau să ofere gratuit pungi de plastic. Pungile de hârtie fiind cele recomandate de oficialii de la mediu. 

Internațional Paper este cel mai mare producător de ambalaje de hârtie și se bucură de un real succes. 

Comercianți precum Auchan, MC Donalds sau KFC s-au familiarizat cu produsele lor, pungile de hârtie de la International Paper fiind utilizate zilnic. 

Atunci când o pungă de hârtie este rezistentă și de calitate ajunge să fie refolosită și bineîțeles să înlocuiască cu succes o pungă de plastic.

Pentru că pungile de plastic dăunează grav mediului și pentru că trebuie să  ne obișnuim să le evităm, legea s-a înăsprit. Dacă înainte de această lege primeam gratuit pungi de plastic la orice produs achiziționat, acum nu se mai întâmplă. Pentru fiecare pungă primită trebuie să plătim, dar sunt și multe magazine care nu mai oferă deloc astfel de pungi. Majoritatea le-au înlocuit deja, arătând că le pasă.

Mediul înconjurător mulțumește celor de la International Paper pentru că produc pungi de hârtie!

În utima vreme apar din ce în ce mai des imagini cu animale care s-au încâlcit în pungi de plastic aruncate în natură sau în fel și fel de obiecte din plastic.

Populația a arătat compasiune și dorința de a reglementa urgent aceste situații. 

Internațional Paper vine în ajutorul mediului înconjurător, producând aceste pungi de hârtie care fac natura să zâmbească. 

Fiindcă aduc și un mare beneficiu naturii, brandu-rile care le folosesc primesc bonus și un plus de imagine. Clienții acestora apreciază gestul de a renunța la pungile de plastic. În felul acesta nu doar ca au un ambalaj perfect pentru produsele lor, dar își întăresc și imaginea în fața clienților. Oferă acestora încredere în brand, dar și în produsele comercializate.

Cum comanzi pungi hârtie?

Pungile de hârtie de la International Paper pot fi personalizate, se pot comercializa și online, aceștia oferind și livrare. Totodată  dacă achiziția s-a reallizat online, clientul are dreptul să notifice, în scris, că renunță la cumpărare pe adresa de email de pe site fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Pentru a putea fi primite înapoi, produsele trebuie să fie într-o stare intactă. Să poată fi vândute ca noi, să aibă etichetele de identificare intacte și să fie împreună cu toate documentele de însoțire marfă. (factură, certificat de garanție, etc.) Dacă produsul se returneaă într-o stare precară și nu mai poate fi vândut, societatea își rezervă dreptul de a solicita o taxă pentru  le readuce la stadiul inițial.

Cauți metode de ambalare, dar nu știi ce să alegi? Acum ar trebui să fii convins de unde să comanzi pungi și ambalaje de hârtie. 

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close