3 detalii SURPRINZATOARE pe care orice barbat le observa la partenera sa

Majoritatea femeilor considera ca barbatii din viata lor nu observa lucrurile marunte pe care acestea le schimba la infatisarea lor sau chiar in comportament, insa reprezentantii sexului masculin sunt foarte atenti chiar si la cele mai mici detalii in legatura cu partenera lor.

Inca de la prima intalnire, acestia remarca atat trasaturile interioare si personalitatea femeii din fata lor, cat si lucrurile care tin de aspectul fizic al acesteia. Pe parcursul relatiei, cand veti deveni din ce in ce mai familiari unul cu celalalt, iubitul tau isi va da seama dintr-o singura privire daca a intervenit vreo schimbare ce are legatura cu tine. Acest lucru este valabil si in cazul schimbarilor fizice, dar si a celor emotionale. Daca vrei sa il impresionezi insa, este bine sa stii care sunt lucrurile pe care nu ai cum sa le ascunzi de niciun barbat!

Indiferent de relatia pe care o aveti, un barbat va baga de seama urmatoarele lucruri:

  • Feminitatea

Felul in care te comporti, dar si imaginea pe care o afisezi sunt elemente care ii vor da de inteles partenerului tau daca esti adepta unui stil feminin, lucru care va spune multe si despre personalitatea ta. De obicei, aceasta remarca poate fi facuta de la prima intalnire, inca din primele minute petrecute impreuna. Nu numai felul tau de a fi este luat in calcul, dar si tinuta si accesoriile pe care le porti. Asadar, poarta intotdeauna bijuterii, precum cele pe care le gasesti cu un click pe acest link, care se potrivesc cu gusturile tale si care pot fi un simbol al caracterului si al preferintelor pe care le ai.

  • Ceea ce porti

De multe ori, se spune ca pentru un barbat nu conteaza ceea ce porti, ci conteaza daca iti sta bine sau nu. Acest lucru nu este in totalitate adevarat, pentru ca partenerul tau va remarca atat articolele vestimentare si accesoriile, dar si felul in care acestea iti pun in valoare trasaturile corpului si ale fetei. Pentru o tinuta ideala, tine cont de locul in care mergi, de momentul zilei si de activitate. In cazul in care iti doresti sa porti un outfit deosebit, alege colierele cu pietre care vor da o nota vesela si rafinata look-ului tau!

  • Simtul umorului si atitudinea fata de viata

Orice barbat nu numai ca va observa, dar va si aprecia o persoana cu simtul umorului si cu o atitudine pozitiva, optimista! Aceste lucruri vor foarte evidente din felul in care vorbesti despre anumite lucruri, dar si dupa reactionezi in conversatie! In plus, zambetul si felul in care razi vor fi si ele remarcate!

  • Schimbarea starii de spirit

Dupa ce partenerul tau ajunge sa te cunoasca mai bine, acesta isi va da seama imediat daca in starea ta de spirit au loc modificari si daca s-a intamplat ceva care te-a inveselit sau intristat!

Contrar asteptarilor, reprezentantii sexului tare pun accent pe aceste detalii si sunt atenti la fiecare interactiune, pentru a afla mai multe despre persoana de langa ei!

 

Din aceiași categorie

Back to top button